Marea Finala Nationala la CLSD 2011

cupa liceelor

de Ruxandra Şiclovan – colaborator
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter
Carina Coman – seminarist foto

Mari emoţii! 26 de echipe calificate care şi-au prezentat numărul, muzică bună şi, totodată, distracţie. Cam aşa a decurs cel mai aşteptat eveniment din cadrul Cupei Liceelor la Street Dance 2011 (Marea Finală Naţională), care a adus pe scenă cele mai talentate trupe din Bucureşti, Constanţa, Braşov, Bistriţa-Năsăud, Galaţi şi Iaşi şi totodată trupe înscrise la categoria „Alte judeţe“.

cupa liceelor

Încă de la ora 13:00, oamenii stăteau la o coadă infernală, care se prelungea cu mult în spate, pentru a susţine trupele lor preferate la CLSD. Până şi în club, abia aveai loc să treci de cele câteva mii de oameni prezenţi la eveniment, dar acest lucru nu părea să deranjeze pe nimeni.

cupa liceelor

Juriul, format din câte un membru din fiecare judeţ participant, a urmărit cu atenţie numerele tinerilor talentaţi, şi cu toţii am avut plăcerea de a vedea că talentul există cu desăvârşire şi la copii: trupele înscrise pentru CLSD Kids şi cei de la Jackpot Kids au devenit atracţia principală a tuturor pentru câteva minute, lăsându-i pe urmă pe cei mari să demonstreze că nu degeaba au ajuns în Marea Finală Naţională.

cupa liceelor

La eveniment a fost prezent şi Alex Velea, care s-a comportat ca un om normal, fără a i se urca celebritatea la cap: a vorbit cu toată lumea, a făcut poze cu fanii, a dansat şi chiar zâmbea întruna.

cupa liceelor

Pe scenă au urcat, de asemenea, trupa The Black Panthers, trupa Ro All-Stars, trupa Evolution, Naltabat Lorena şi Snopovschi Alexandru (cu un show de duet dans contemporan), trupa Kittens Boyz, trupa Kittens (care ne-a oferit un show în 2 Electro), trupa Jackpot, Ada Cercel (care a cântat câteva melodii cu vocea sa incredibilă), Irina Lalciu cu dans acrobatic.

cupa liceelor

Imnul oficial al CLSD 2011 a fost recitat de către Xela Nam şi Luk, iar imediat după aceştia, Guess Who ne-a surprins plăcut cântând karaoke pe melodii reggae şi house. După această experienţă, cântăreţul a spus ferm: „Jur că a doua oară n-o mai fac“. A comunicat cu publicul: toată lumea cânta versurile foarte cunoscute ale acestuia şi, la plecarea sa de pe scenă, cei din public l-au făcut să revină cu „Manifest“.

cupa liceelor

Cum totul trece repede, a venit şi timpul ca Ana-Maria Lungu şi Shurubel să anunţe marii câştigatori ai serii: pe locul I, cea mai bună trupă de street dance din concurs au fost cei de la X-cess Crew din Colegiul Naţional „Spiru Haret“, pe locul al II-lea trupa B CULT a Colegiului Naţional „Andrei Mureşanu“, din Bistriţa-Năsăud, şi pe locul al III-lea trupa ELECTRICKS a Colegiului Naţional „INFOEL“, tot din Bistriţa-Năsăud.

cupa liceelor

La sfârşitul evenimentului, Ana-Maria Lungu a declarat: „Mi se pare cea mai reuşită ediţie a Cupei, datorită vouă“.

cupa liceelor

Şi nouă ne-a făcut plăcere să asistăm la etapele CLSD 2011 şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce surprize o să ne mai aducă trupele de street dance din licee anul viitor.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *