De la concertul Camera 101

De la concertul Camera 101

De la concertul Camera 101

foto şi text de: Alina Panaite – colaborator

În seara de 18 noiembrie a avut loc un concert Camera 101 în clubul Big Mamou din Bucureşti în cadrul campaniei „Salvaţi Big Mamou“. În deschidere au cântat: trupa Funk Attack, având influenţe ale genului funk-jazz, şi trupa metal Redox.

Camera 101 este o trupă de rock/alternative. Numele trupei a pornit de la o cameră de tortură care se găsea în romanul scriitorului George Orwell „1984“. Formula finală a trupei îi conţine pe: Alexa Istrate (voce), Costache Nechita (bass), Adrian Simion (chitară), Stănescu Alexandru (chitară) şi Robert Vişoiu (tobe).

De la concertul Camera 101

Concertul a început în jur de ora 20:00, mica încăpere se umplea din ce în ce mai mult. Au cântat Funk Attack câteva piese, încălzind atmosfera cu prezenţa veselă.

Apoi, pe scenă au urcat membrii trupei Redox, făcând trecerea bruscă de la genul funk-jazz la metal.

În cele din urmă pe scenă au apărut membrii trupei Camera 101 cu piese precum: „Moise în deşert“, „Perfect“ (un cover după Timpuri Noi), „Somn“, amintindu-ne de ceea ce o să avem nevoie după un concert de dumincă seară, „Protest“ şi altele, creând o atmosferă calduroasă şi optimistă.

De la concertul Camera 101

Am avut parte de o seară lungă, alături de oameni prietenoşi.

Recommended Articles

1 Comment

  1. Textul articolului este slab…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *