Ce a fost la Balul Bobocilor din ICHB 2012


de Aurelia Nițu – colaborator
foto: Pagina de Facebook a evenimentului

Chiar dacă a doua zi aveau să revină cu mic, cu mare pe băncile liceelor, niciunul dintre cei ce s-au strâns începând cu ora 20:00 în Club Chaboo pe data de 18 noiembrie nu a părut să dea vreo importanță zilei ce urma să vină. Pentru a promova mult așteptatul eveniment, au avut până și o reclamă a „Balului Bobocilor din Liceului Internațional de Informatică 2012“ ce apărea din 12 în 12 minute pe magazinul Cocor. ICHB este singurul liceu bucureștean cu o astfel de reclamă.

„Zici că suntem la emisiunea «Dansez peste tine», hm, «Dansez pentru tine»“ a fost replica lui Mihai Mitoșeru ce a pus în mișcare concursul Miss&Mister. Acesta a debutat printr-o coregrafie comună a participanților pe ritmurile unor binecunoscute melodii precum „Gangnam Style“ (PSY) și „Boyfriend“ (Justin Bieber).

Prima probă a constat în prezentarea unor ținute de zi, dar și în cunoașterea unor amănunte despre caracterul și hobby-urile concurenților ce au dat dovadă de mult curaj și au reușit să treacă peste emoții.

Proba surpriză a pus la încercare cultura muzicală a frumoaselor participante, ce au dat piept cu melodii celebre precum „Chasing Pavements“ (Adele), „Zombie“ (The Cranberries), „Vogue“ (Madonna) sau „Hearbreak Hotel“ (Elvis Presley). Băietii s-au întrecut însă în… mâncatul bezelelor. Ei bine, nu chiar mâncat. Proba s-a numit „Chubby Bunny“, iar fiecare concurent a trebuit să își umple gura cu bezele și să răspundă la întrebările adresate de Mihai Mitoșeru și Daniela Șandru, dublă Miss ce a câștigat locul I, dar și Miss Popularitate. Ușor, ușor, proba s-a transformat într-o întrecere „În gura cui încap cele mai multe bezele“, iar recordul a fost cucerit de „prietenul nostru, Prună“, Radu Prundeanu, câștigând detașat cu cele 25 de bezele.

Proba următoare a fost defilarea în pijamale în care i-am întâlnit pe Batman și Superman, s-au dat palme peste fund, s-au furat ursuleți și s-au rupt perne. Încă pregătiți de culcare, concurenții au fost luați pe sus de a doua probă surpriză a serii: au fost legați spate în spate cu scotch, scopul fiind ruperea acestuia prin tragerea de către cei doi în direcții opuse. Concluzia probei?! Sexul frumos va câștiga întotdeauna cele mai multe aplauze.

A doua probă de dans a fost deschisă de colajul video de la antrenamente realizat de Iulia Stoian. Coregrafia participanților a început în forță cu „Stinge lumina“ (Ruby). Ropotele de aplauze ce au urmat momentul au fost împărțite, pe bună dreptate, concurenților și coregrafei acestora, Aurica, ce a scos niște mici dansatori din boboceii aspiranți.

Defilarea în ținutele de seară a pus capăt concursului, dar a adus distracția la un alt nivel: Șuie Paparude și-au făcut apariția în locul DJ-ului. Liceenii noștri au țopăit pe „A fost odată“, „Armada verbală“, „Moartea boxelor“, „Soundcheck“, „Cu zâmbetul pe buze“, dar și pe „Nu te mai saturi de noi“. Și chiar așa a fost. În ciuda faptului că sunetul părea să nu prea ajungă la cei din spate, cei adunați în jurul formației păreau în lumea lor.

Odată cu plecarea băieților de la Șuie Paparude, s-au anunțat și câștigătorii concursului de Miss și Mister: locul III a fost ocupat de Fatih Diș și Mădălina Tehrani, locul II de Radu Prundeanu și Ioana Stoia, Miss şi Mister Popularitate sunt Andrei Constantin și Ana Baltac, iar locul I a fost câștigat de Adrian Oprea și Daniela Groza.

Concurenții nu au fost singurii norocoși ai balului de anul acesta. Domnul profesor de matematică Flavian Georgescu a câștigat o excursie internațională de la unul dintre sponsorii evenimentului, Mirunette International Education. Probabil vă sună cunoscut numele acestui domn deoarece acesta a reușit să ajungă în Boot Camp-ul de la X Factor și ne-a dovedit încă o dată că îți merită locul printre cei mai buni. A ajuns tuturor la inima cu „You Raise Me Up“ (Westlife) și „Can’t Help Falling In Love With You“ (Elvis Presley).

Direct de pe scena X Factor, Delia și-a făcut intrarea târziu în noapte și a reușit să urce pe bar câteva dintre petrecărețe cu melodiile sale: „Africana“, „Omadeo“, „Dale“, „Wella Wella“, dar şi cover-uri ale unor melodii celebre precum „Danza Kuduro“ (Don Omar) și „Welcome in Saint-Tropez“ (Mad Mark).

Ce mai rămâne de zis după un asemenea bal?! Poate doar că sperăm ca următorul să fie cel putin la fel de reușit ca cel de anul acesta.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *