Fast Five – preview


Fast Five

de Vladimir Pogonariu – redactor
sursa foto: filmofilia.com

Au trecut doi ani de la lansarea ultimului film din seria „The Fast and Furious“ şi zece ani de la lansarea primului film din serie, şi încă nu ne-am plictisit de ele. Pentru a completa seria, în acest an, „Universal Studios“ s-a gândit să vină cu un ending – movie excepţional ce îi are în rolurile principale pe nimeni alţii decât: Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewstern şi multe alte personaje care au făcut deliciul seriei.

În acest ultim film, totul se întâmplă într-un colţ din Rio de Janeiro unde, pentru a-şi câştiga libertatea, Brian O’Conner, Dom Toretto şi Mia Toretto trebuie să ducă la bun sfârşit o ultimă „misiune”.
Nu este atât de uşor pe cât pare pentru că în treburile lor îşi bagă nasul atât poliţia, cât şi cei din tabăra opusă. Toate astea transformă filmul într-o acţiune genială, presărată din plin cu urmăriri de mare viteză, scene de dragoste şi crime, după cum ne-am obişnuit deja din partea americanilor.

Personal, care sunt un fan al seriei, este un must see, mai ales pentru că este ultimul film din serie. EVER. Şi da, producătorii au anunţat că îl vom putea savura şi 3D, folosindu-ne de tehnologia IMAX. Dar nu numai de asta, ci şi pentru că adună majoritatea actorilor care au conferit seriei un aer aparte şi unele din cele mai frumoase maşini la ora actuală: Ford GT, Dodge Charger (mda, două asemenea maşini vor scoate un seif dintr-o bancă), Nissan 350Z s.a.
Filmul va rula, începând cu 29 Aprilie, în cinematografe şi IMAX. Toţi fanii TFF să se pregătească!

Recommended Articles

1 Comment

  1. colaborator?
    pogo nu e redactor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *