Am fost si la balul bobocilor din C.A. Rosetti!


Am fost şi la balul bobocilor din C.A. Rosetti!

de Cezara Panait – redactor
foto: Adrian Conete – colaborator foto

Liceeni au venit cu voie bună şi la balul bobocilor din Liceul Teoretic „C.A. Rosetti“, în data de 2 decembrie, fiind astfel unul dintre balurile târzii ale acestui an. Cu toate acestea, nici cei din Rosetti nu s-au lăsat mai prejos decât celelalte licee şi au umplut clubul Player Hall of Fame.


Am fost şi la balul bobocilor din C.A. Rosetti!

Deschiderea balului a făcut-o trupa de dans Swag Factory, cu mişcări pline de energie. Astfel s-a dat startul distracţiei! Apoi, au fost prezentate cele patru perechi din concursul Miss şi Mister, după cum urmează: Mircea Anne Marie şi Zamfir Emanuel, Tudor Ana Maria Florentina şi Miroiu Vlad Cristian, Solcan Alexandra şi Vasile Iulian George şi ultimii, dar nu cei din urmă, Manea Valentina şi Niculescu Marc.


Am fost şi la balul bobocilor din C.A. Rosetti!

Au urmat mai multe momente muzicale, interpretate de liceenii din Rosetti: Patricia a impresionat publicul cântând melodia „You lost me“, a Christinei Aguilera, Simona a interpretat melodia Andrei, „Un ocean“, iar Mădălin a încântat domnişoarele cu piesa „It will rain“, a lui Bruno Mars.

Următorul moment a adus-o în prim-plan pe coregrafa participantelor la Miss, care ne-a arătat că dansul este cu adevărat un stil de viaţă, după care şi-au făcut apariţia pe scenă cei patru băieţi, pretendenţi la titlul de Mister, care au luat parte la proba de dans. Ei au dansat cu înflăcărare pe melodii în vogă, precum „Tchu tcha tcha“ şi „PSY – Gangnam Style“. I-au urmat apoi şi partenerele acestora. Fetele şi-au etalat mişcările pe melodia Rihannei, „Man Down“. Perechile au dansat apoi în proba de improvizaţie, pe melodii ritmate, pe muzică populară sau chiar manele.


Am fost şi la balul bobocilor din C.A. Rosetti!

A venit apoi şi momentul declaraţiei de dragoste, care i-a pus în dificultate pe unii concurenţi sau care i-a inspirat pe alţii. Competitorii trebuiau să alcătuiască o mărturisire a dragostei lor faţă de domnişaore, folosind trei cuvinte pe care le primeau de la prezentatori. Băieţii şi-au luat sarcina în serios, aşezându-se galant într-un genunchi pentru a le cuceri pe domnişoare. Nici ele nu s-au lăsat mai prejos în destăinuiri, o concurentă chiar spunându-i perechii sale: „Te iubesc!“.


Am fost şi la balul bobocilor din C.A. Rosetti!


Am fost şi la balul bobocilor din C.A. Rosetti!

Ultima etapă a concursului a constat în proba de vals, în care adolescenţii şi-au arătat eleganţa, fineţea şi talentul de a se mişca graţios pe ritmul muzicii. După un interval de aştepare, juriul a decis: Miss şi Mister Popularitate au fost desemnaţi Manea Valentina şi Niculescu Marc; ocupanţii locului al treilea au fost Mircea Anne Marie şi Miroiu Vlad Cristian; pe cea de-a doua poziţie s-au clasat Solcan Alexandra şi Zamfir Emanuel Denis; iar câştigătorii premiului întâi de anul acesta al concursului Miss şi Mister „C.A. Rosetti“ au fost Tudor Ana Maria Florentina şi Vasile Iulian George.


Am fost şi la balul bobocilor din C.A. Rosetti!


Am fost şi la balul bobocilor din C.A. Rosetti!

DJ-ul a întreţinut atmosfera în continuare, iar ringul de dans s-a umplut deopotrivă cu elevi şi profesori – demni de admirat pentru atitudinea lor modernă – care se întreceau unii cu alţii în mişcări de dans.

Nebunia însă s-a declanşat la sosirea lui Grasu XXL, care a fost primit cu sute de aplauze şi ţipete entuziasmate. Acesta a venit la bal împreună cu unul dintre amicii săi, Mitză de la Agresiv. Niciun elev nu a rămas indiferent la apariţia mult aşteptată a preferatului lor, Grasu. Toţi au cântat înflăcăraţi alături de el melodiile „Maria Ioana“, „Lala Song“, „Turbofin“, „Jos jos jos“, „Azi nu“ şi „Dă-te mai aşa“. Spre sfârşitul prestaţiei sale, rapperul a avut o rugăminte către cei care urmează să aplice la o facultate: să aleagă ei înşişi ce vor face mai departe, nu să cedeze la insistenţele rudelor sau prietenilor – moment care a stârnit un nou val de aplauze în rândurile liceenilor.


Am fost şi la balul bobocilor din C.A. Rosetti!

Petrecerea s-a spart la puţin timp după plecarea lui Grasu, adolescenţii pregătindu-se să înfrunte o nouă zi de şcoală. Ca în majoritatea cazurilor, părerile despre balul din Rosetti au fost împărţite, unii spunând că le-a plăcut foarte mult, pe când alţii au zis că au fost şi la baluri mai interesante. Oricare ar fi adevărul, organizatorii s-au străduit ca totul să iasă cât mai bine, iar acest lucru s-a văzut până la cel mai mic detaliu.

Recommended Articles

1 Comment

  1. A fost cel mai fail bal … organizarea varza ! Asta e dulcele adevar 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *