Sonny Flame şi-a lansat albumul „Way of Life“de Ana-Maria Căciulă – redactor

Vineri seară a fost o zi mare în viaţa artistului Sonny Flame, pentru că acesta a lansat albumul „Way of Life“ în Club Oxygen.

În ciuda faptului că pe 30 noiembrie s-a sărbătorit sfântul Andrei şi mulţi au ieşit cu prietenii prin oraş sau au dat o petrecere, clubul a fost plin ochi şi aproape că nu te puteai mişca. Ca o mireasă, aş putea spune, Sonny Flame s-a lăsat aşteptat şi a oferit publicului o mică surpriză înainte de a intra în scenă. Surpriza a fost Miss Mary, care a cântat în deschidere câteva piese, printre care şi piesa „I hate ya“, dar şi noul ei single „Luna“, care a strâns peste un milion de vizualizări pe YouTube! Miss Mary a fost foarte apreciată de Sonny Flame, dar şi de public, coborând de pe scenă în aplauzele tuturor.

Nici nu a apucat lumea să-şi tragă sufletul, căci Sonny Flame şi trupa sa de dansatori au urcat pe scenă, făcând clubul să sară aproape fără încetare. A cântat piesele incluse pe albumul său, „Way of Life“, melodii despre care artistul a menţionat că îi sunt foarte dragi pentru că fiecare are ceva special din punct de vedere muzical, dar şi pentru că fiecare înseamnă câte un strop din viaţa lui.

Albumul a fost realizat în colaborare cu GrooveBox, Hahaha Production, Chill Brothers, 28 Production şi a fost lansat cu ajutorul Casei de Discuri Red Clover Media, de care şi Sonny Flame aparţine împreună cu Miss Mary, Xonia, Alessia şi mulţi alţii.

Sonny Flame a dat o petrecere superbă, plină de energie, unde s-a distrat toată lumea şi aşteptăm în continuare ca toate lansările albumelor viitoare marca Sonny Flame să fie aşa!

Recommended Articles

1 Comment

  1. Un album reusit, bravo men!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *