UNATC prezintă „Uşi deschise”

UNATC Open Doors

Vrei să fii artist?
Fă primul pas şi intră pe Uşile Deschise de UNATC

De vineri, 18 martie şi până duminică, 20 martie 2011, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L Caragiale“ din Bucureşti, organizează cea de-a XV-a ediţie a manifestării UŞI DESCHISE.

Pe parcursul celor trei zile, elevii de liceu interesaţi să urmeze o carieră artistică în teatru sau film, dar şi cei interesaţi să descopere cum se formează artiştii de mâine sunt invitaţi să se alăture profesorilor şi studenţilor în atelierele de creaţie şi cercetare ale specializărilor din cadrul Facultăţii de Teatru şi a celei de Film: actorie, regie-teatru, păpuşi-marionete, coregrafie, scenografie, teatrologie-management cultural, jurnalism teatral, regie şi imagine de film şi televiziune, multimedia sunet-montaj, comunicare audio-vizuală.

Programul manifestării pune sub lumina lumina reflectoarelor mecanismul interior de formare a viitorilor creatori: de la ateliere interactive de teatru, dans, lupte scenice, expresie corporală, tehnici de mânuire a păpuşilor până la spectacole de teatru (Don Juan moare ca toţi ceilalţi, Un tramvai numit dorinţă, Nefericiţii, Jocuri în curtea din spate, Zăpezile de altădată), proiecţii ale celor mai valoroase scurt-metraje premiate în cadrul festivalului CinemaIubit sau dezbateri pe teme de actualitate – „Cum să fii un manager de succes în teatru“ (întâlnire cu Emil Boroghină, directorul Festivalului Internaţional Shakespeare).

UŞI DESCHISE debutează vineri, 18 martie la ora 11, în sala Atelier, la sediul UNATC „I.L. Caragiale“ din strada Matei Voievod nr. 75-77.

Vă aşteptăm să faceţi, alături de studenţii şi profesorii noştri, primii paşi în fascinanta lume a teatrului şi filmului.

Vezi programul

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *