Les Elephants Bizarres lanseaza un nou single

Lansare Les Elephants Bizzares

Lansare Les Elephants Bizzares

de Ana Căciulă – redactor
foto: www.iconcert.ro

Sâmbătă seară, 14 septembrie, am putut fi prezenţi la lansarea noului single al celor de la Les Elephants Bizarres, „În culori“, de pe albumul ZOOLOGIC. Lansarea a avut loc la cafeneaua Tête-à-Tête Chill & Art din Parcul Herăstrău.

Deşi aflaţi încă la începutul carierei, Les Elephants Bizarres au reuşit să îşi facă un nume în industria muzicală, iar succesul a fost cunoscut atunci când au scos piesa „Hello, says the devil“, care a strâns peste 240 000 de vizualizări pe YouTube. După aceasta, trupa a avut numeroase concerte peste tot în ţară, dar şi în străinătate, în ţări precum Serbia şi Republica Moldova.

Pe parcursul serii, s-au adunat destul de mulţi oameni, chiar dacă la început numărul lor nu depăşea 30. Tocmai de aceea, cei de la Les Elephants Bizarres s-au lăsat aşteptaţi până mai târziu, deşi aşteptarea a meritat fiecare minut.

Pentru început, au intrat pe scenă un DJ şi doi chitarişti. Cine s-ar fi gândit că această combinaţie poate fi atât de reuşită, căci unii oameni de la masă s-au ridicat şi au dansat încă de la primele acorduri de chitară cântate pe negativele unor piese cunoscute mixate de DJ-ul aflat chiar între cei doi.

Oricât de plăcut ar fi fost show-ul celor trei, cu toţii aşteptau totuşi să asculte noua piesă a celor de la Les Elephants Bizarres, „În culori“, cântec ce a fost descris de cei din trupă ca fiind „mult mai colorat şi încântător pentru auz“. Deşi băieţii au mai cântat această piesă în cadrul @GuerriLIVE Acoustic Session, împreună cu alte piese cunoscute de ale lor, dar şi cover-uri, precum cel al piesei Get Lucky, nu s-a comparat cu piesa cântată la lansare.

Un cântec ce te îndeamnă la dans, cu versuri în limba română, ce te invită să vezi lumea, ei bine… în culori. Nimic nu este sigur sau stabil în lumea muzicală, dar acesta este cel mai probabil noul hit al celor de la Les Elephants Bizarres.

Dacă nu aţi auzit încă piesa şi nu este niciun concert cât de curând, nu ezitaţi să intraţi pe YouTube şi să ascultaţi varianta acustică. Daţi o ureche, căci o să vă placă!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *