Ziua Nationala a Fructelor, in Herastraude Laura Zadunaischi – redactor
foto: Roxana Leocovici – fotoreporter

Granini a lansat campania verii „Ziua Naţională a Fructelor“ şi, totodată, Caravana Fructelor, o iniţiativă unică în România. Destinaţia finală a traseului naţional, care a urmărit 46 de oraşe, a fost Bucureşti. Granini a ţinut un festival pentru plimbăreţii care au dat o raită prin parcul Herăstrău, în acest weekend, respectiv 18 şi 19 iunie.

Produsele cu aceeaşi marcă au putut fi cumpărate de la standurile amenajate la intrarea principală. Cei prezenţi au avut de câştigat produse, dar şi vizionarea unui concert.


Fiecare sticlă achiziţionată a adus o bulină. În funcţie de numărul bulinelor, cumpărătorii au putut primi diverse obiecte: şepci, insigne, fotografii cu mascotele Granini, zmeie şi pălării. Granini a promovat sănătatea astfel încât, pe lângă sucuri, au putut fi cumpărate şi fructe.

Nu doar cei mari au putut să se distreze la concertul susţinut de Smiley, Keo, Dj Sava şi Connect-R, dar şi copiii, care au avut parte de picturi pe faţă şi fotbal cu mascotele Granini – fructele, în locul de joacă special amenajat.

Printre spaţiile special amenajate a fost organizată şi o degustare, unde au fost selectaţi cei mai buni „pofticioşi“. Smiley a întreţinut atmosfera cu hit-urile sale, precum: „Love is for free“, „Preocupat cu gura ta“ şi „Dream girl“. Dj Sava, Keo şi Connect-R au continuat seria de concerte.Duminică au cântat Andreea Bălan, Direcţia 5 şi Dj Sava. Sâmbătă, caravana Granini a rămas în Herăstrău între orele 10 şi 22, iar duminică până la ora 18. Aceeaşi zi festivă urmează să aibă loc şi în anii viitori, devenind o tradiţie.

Recommended Articles

1 Comment

  1. Am fost si eu. A fost super dragut :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *