Festivitatea de inchidere a celei de-a IV-a editii YouthBank Bucuresti

Festivitatea de inchidere a celei de-a IV-a editii YouthBank Bucuresti

Festivitatea de inchidere a celei de-a IV-a editii YouthBank Bucuresti

de Thomas Bărbulescu – redactor

În data de 19 iunie, echipa YouthBank a marcat închiderea programului YouthBank București, ediția a IV-a, printr-un eveniment ce a avut loc la Clubul Țăranului Român. Festivitatea a început în jurul orei 16 cu salutul echipei YouthBank.

Primul punct în program a fost prezentarea programului YouthBank: „YouthBank este un program de educație non-formală și antreprenoriat social.“ Echipa este formată din 18 liceeni, care sunt responsabili de strângerea de fonduri pentru susținerea programului, jurizarea aplicațiilor depuse, hotărârea proiectelor care vor fi sponsorizate și hotărârea câștigătorului.

Anul acesta echipa a reușit să strângă peste 37 000 de lei. Această sumă a fost strânsă în urma unor mecanisme. Primul a fost vânzarea de felicitări, după aceasta a urmat o petrecere tematică, meciul de baschet intitulat „Confruntarea greilor“ și două reprezentații la Teatrul de Comedie. Suma depusă în fondul proiectului a fost 30.500, care a servit sponsorizării a 12 proiecte.

Dealungul acestui punct au luat cuvântul actrița Mihaela Teleoaca și jurnalistul Victor Ciutacu.

Cel de-al doilea punct, în cadrul festivității, a constat în prezentarea și premierea proiectelor sponsorizate. Mințile din spatele unor inițiative precum YouthFest, Spot-on-T, Treasure Hunt, dar și multe altele, au avut ocazia să vorbească despre proiectele lor.

În ultima parte a proiectului au fost premiați membrii echipei YouthBank și a fost decernat premiul pentru cel mai bun proiect al ediției curente. Acest premiu a fost câștigat de echipa care a organizat Treasure Hunt-ul.

La ora 17 festivitatea s-a terminat, cu promisiunea unei noi ediții, care va începe în septembrie.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *