De la My „friendly“ Valentine

De la My „friendly“ Valentine

de Ioana Miclea – seminarist
Bogdan Mihai – seminarist foto

V-a plăcut primul episod din „Friendzone“? Atunci pregătiți-vă pentru al doilea!

Liceul din grădina parcului Cișmigiu mereu s-a făcut remarcat prin rezultate bune și elevi silitori, însă de data aceasta liceenii din Lazăr ne-au arătat latura lor creativă. Marțea aceasta, 29 aprilie, a avut loc premiera episodului cu numărul doi, „My friendly Valentine“, din serialul de scurtmetraj „Friendzone“.

De la My „friendly“ Valentine

În deschidere, regizorul serialului, Dan Iliuță, ne-a promis un spectacol cu multe surprize.

„LCA Artistic Crew“ a susținut un mini-spectacol, ai cărui protagoniști au fost actorii serialului și membrii Departamentului Artistic al liceului. Această reprezentație a dorit să îi pună pe cei implicați în serial într-o altă postură, cea de interpreți de dans și muzică vocal-instrumentală.

Evenimentul a demarat în forță cu un solo interpretat de Andrei Bratu, actor principal în „Friendzone“, moment urmat de un cover în variantă feminină a piesei „This Love“ de la trupa Maroon 5, susținut de Bianca Angheli, de asemenea, protagonistă a serialului.

De la My „friendly“ Valentine

Spectacolul a continuat cu numeroase momente de dans și interpretare vocală inspirate din videoclipurile lui Justin Timberlake, și chiar și un moment de improvizație, susținut de Cristian Bușe cu un banc.

Deși ecranizarea s-a lăsat așteptată, episodul a început printr-o scurtă amintire a evenimentelor din episodul anterior.

De la My „friendly“ Valentine

Acțiunea gravitează în jurul celor patru personaje principale (Andrei Mocanu alias Tudor Croitoru, George Neagu – Andrei Bratu, Ruxandra Iordache – Mălina Irimia și Cosmin Popa – Mihai Publik) și anturajul lor.

În primul episod, fiecare dintre ei intră într-o situație nefavorabilă, care este mai apoi rezolvată în episodul acesta, însă într-un mod… neașteptat.

Andrei Mocanu, deși le întoarce spatele prietenilor săi, ajunge să îi salveze la sfârșitul episodului de doi bătăuși; George Neagu, rămas fără speranță, vorbește în sfârșit cu fata pe care o urmărise mai multe zile, însă este tratat ca un simplu prieten. Ruxandra Iordache află că va pleca din oraș, însă ajunge să accepte situația ei, privind situația mai matur, iar Cosmin Popa se îndrăgostește de altă fată, străduindu-se să o cucerească, dar sfârșește tot singur.

De la My „friendly“ Valentine

Fiind în pragul sărbătorilor de dragoste, în care totul are legătură cu iubirea și inimioarele, personajele se gândesc la jumătatea lor, la ce ar putea să facă pentru a se întregi pe ei înșiși însă în final, experiențele pe care le trăiesc îi lasă doar cu o lecție, speranțe pentru viitor și o inimă mai mult sau mai puțin frântă.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla până la urmă cu cei patru în următorul episod, așa că fiți pregătiți și „watch out for Friendzone“!

Leave a Comment