The Silent Party- Christmas Edition

Silent Party_Bogdan Mihai_Fotoreporter-11

de Mara Popa – reporter
foto: Bogdan Mihai – fotoreporter

Pe data de 22 decembrie, clubul INTERACT TRIUMPH în parteneriat cu BCR au organizat cea de-a doua ediție Silent Party- Christmas Edition în clubul B52. Da, Silent Party! Un gen de petrecere despre care poate ai auzit doar în filme, în care muzica se ascultă în căști. De asemenea, suma de bani strânsă pe bază biletelor a fost donată asociației „Darul Sunetului“, iar invitații au petrecut în solidaritate cu copii cu deficiențe de auz.

Silent Party_Bogdan Mihai_Fotoreporter-12

Shh! Se dansează!

Întorcăndu-ne la stilul petrecerii total neobișnuit, căștile pe care le primeai la intrare îți puneau la dispoziție 3 canale de muzică pe care să te dezlănțui în liniște: Classic Rock, Todayas Hits și Raggae sau DNB. Fiecare petrecăreț se putea decide ce vrea să asculte, dar și volumul la care melodiile răsunau în căști. Cei trei Dj erau în capătul clubului, fiecare dansând în stilul specific și întotdeauna pregătiți pentru sugestii din partea oamenilor. Deci, te aștepți ca atunci când invitații își dădeau jos căștile, aceștia să poată auzi doar un tropăit al dansatorilor și câteva voci difuze. Din păcate, mai era pusă muzică și la bar ceea ce, după părerea mea, strica atmosfera.

Cei de la Interact au organizat și o tombolă care a fost extrasă la ora 12, iar pentru a participa trebuia să donezi cinci lei. Mai mult, unii organizatori se plimbau prin mulțime cu răvașe în valoare de un leu cu gânduri bune și zicalele filozofilor cunoscuți. Media de vârstă ne-a surprins, petrecăreți de peste 25 de ani întrecând numărul adolescenților.

Silent Party_Bogdan Mihai_Fotoreporter-16

Să închei prin a spune că au fost și Shot-uri gratis? Eh, nu cu asta am plecat de la ediția aceasta de Silent Party, dar totuși va rămâne cu siguranță una dintre preferatele noastre. Până la urmă, la ce petrecere poți să dansezi pe ce muzică vrei tu?

Recommended Articles

1 Comment

  1. Notiunea de silent party a fost introdusa de foarte mult timp chiar si la noi in tara… auzi… doar in filme, mai oameni, documentati-va inainte sa scrieti, pe bune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *