De la Street Delivery – prima zi

De la Street Delivery - prima zi

De la Street Delivery - prima zi

de Irina Constantin – redactor
foto: Vladimir Pogonariu – seminarist foto

S-a terminat agitația liceului, a venit căldura și orașul este din ce în ce mai plin și mai zgomotos. Era și timpul pentru a opta ediție de Street Delivery, în același loc bine cunoscut – Arthur Verona. Pe 14 iunie, strada a fost închisă pentru mașini, făcând loc atelierelor, workshop-urilor, muzicii și artei.

Printre cei prezenți, menționăm Juggler.ro, cu ale sale jonglerii de toate felurile, sub25, incubator107, Revista de Povestiri și o mulțime de alte ONG-uri. De-a lungul zilei, trecătorii au putut învăța să facă diverse obiecte din lut, să picteze tricouri, să participe la Proiectul Urăsc, să își facă dreaduri și codițe sau să bea o limonadă cu prietenii, în parcul Grădina Icoanei.

De la Street Delivery - prima zi

Seara a început în forță cu Flou Rege și Dj Al*bu pe scenă și a continuat cu Chimie. Am ascultat piese mai vechi, de pe albumul Mambo Siria, dar și melodii de pe albumul nou, De la zei la cimpanzei. Cu Mișu a venit și Aforic, alături de care publicul, deja foarte numeros, a cântat piesa „Omul modern“ și a făcut o „Dedicație“. Chimie a mai avut un invitat, și anume Bean, alături de care a cântat noua piesă I&I, spre mulțumirea publicului.

De la Street Delivery - prima zi

Dacă în urmă cu un an, tot la Street Delivery, Subcarpați lansau albumul Underground Folclor, acum au respectat tradiția și au fost prezenți pe scenă, făcând un show specific. Au deschis concertul cu piesa „Lăutar de București“, iar publicul s-a extins până mai departe de parcul Grădina Icoanei și a cântat alături de Subcarpați piese precum „La cutări“, „Atât de personal“, „Pe deal, pe văi“, „Când a fost la ‘89“ și „Balada lui Iancu“.

De la Street Delivery - prima zi

Ca de obicei, Georgiana Mănăilă nu a lipsit. Aceasta a fost primită de public cu același entuziasm ca de fiecare dată, cântând împreună cu Subcarpații „De când mama m-o făcut“, „Drumul spre pace“, „M-a făcut muma frumoasă“ și „Avion cu motor“.

De la Street Delivery - prima zi

Ultima piesă, „Balada romanului“, a dat startul unei hore în adevăratul sens al cuvântului chiar în fața scenei și a încheiat o seară energică. Prima zi a evenimentului-manifest a fost un succes. Big up, Street Delivery!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.