Am fost la… Dreamhack!

Dreamhack_Cristian Toader_Corespondent Foto (54 of 153)

de Andrei Stefan – seminarist
foto: Toader Cristian – corespondent

Dreamhack Bucharest 2015 ne-a demonstrat că evoluția sportului electronic în România este în plină desfășurare. Primăvara anului curent ne aduce o nouă revoluție în industria jocurilor și al jucătorilor din România. În fine, v-am făcut foarte curioși, așa-i? Atunci, hai să vă povestesc ce am făcut weekend-ul acesta.

Urcând spre Sala Polivalentă, te gândești că vei sta foarte mult la coadă, astfel încât îți plănuiești să îți iei și o pătură pentru a trage un pui de somn. Ajuns acolo însă, ești surprins de buna organizare și nu observi nicio coadă care să se lupte pentru a putea intra la cel mai așteptat eveniment din primăvara acestui an. După ce îți primești brățara, un formular și un zâmbet de la fata de la intrare, te duci în sală și observi cum ești invitat la toate standurile ca să îți completezi foaia interactivă DreamQuest. După terminarea obiectivului principal al Dreamhack-ului, îți pui formularul în cutiuța de tombolă și pătrunzi spre lumea sportului electronic. În sala de festivități vei avea de ales să mergi să vizionezi meciurile de DoTA2, din cadrul campionatului StarLadder XI, sau poți privi rundele de împușcături pe partea scenei PGL, unde se luptă pe front jucătorii de CS:GO.

Hmmm, chiar ai vrea să fii și tu unul dintre ei, nu-i așa? Ei bine, sponsorii evenimentului au pregătit special pentru tine competiții de 1v1 (unul versus unul) pentru jocurile MOBA, dar și pentru renumitul joc cu un trecut foarte mare CS:GO.

Dreamhack_Cristian Toader_Corespondent Foto (56 of 153)

Dacă nu prea te pasiona sportul electronic atât de mult și aveai tendințe mai mari spre tehnologie, puteai să încerci noul gadget Oculus Rift din cadrul standului Intel, unde erai prezent optic într-un carusel foarte rapid și furios.

Dreamhack_Cristian Toader_Corespondent Foto (61 of 153)

A fost foarte interactiv și distractiv, însă oricine dorea să testeze noile jocuri și tehnologii, trebuia să se înghesuie că să fie printre primii care încearcă acea tehnologie.

Cu bune și cu rele, noi ne-am distrat și chiar ne pare rău dacă nu ați putut veni. Dar, nu e problemă, deoarece Dreamhack se întoarce în toamna acestui an la Cluj Napoca!

Leave a Comment