Trooper, 10 ani „Tari ca munţii“

Trooper, 10 ani „Tari ca munţii“

Trooper, 10 ani „Tari ca munţii“

de Alina Panaite – colaborator
foto: Mihai Vasilescu

Trooper a susţinut vineri seară, 2 noiembrie, un super concert cu ocazia aniversării a zece ani de la Trooper I, în Club Chaos din Bucureşti, deschizând turneul „Tari ca munţii“.

În jur de ora 8, rândul din faţă era deja ocupat, localul începea să se umple uşor-uşor. Trupa Wilder din Bucureşti a cântat în deschidere câteva piese, făcând încălzirea pentru „sărbătoriţi“. Pe scenă a urcat Radu Valahu’, subliniind câteva mici aspecte „conversând“ cu „cel mai adevărat public“, cum spunea, iar imediat după, luminile s-au stins, urmând să vedem proiectat un documentar: „Trooper I… după 10 ani“. Pe parcursul acestui documentar, publicul fredona în unanimitate piesa „Tari ca munţii“, ca un fel de background sound, care a sunat chiar plăcut.

Trooper, 10 ani „Tari ca munţii“

Apoi, spre surprinderea publicului, ni s-a anunţat că va urma un alt filmuleţ, la care va trebui să folosim ochelarii 3D primiţi la intrare, so… movie time! Când în filmuleţul proiectat apar membrii trupei: Coiotu’, Oscar, Balaurul, John şi Popa din culise, publicul strigă cât mai tare pentru a-i chema pe scenă.

Localul era plin, n-aveai loc să arunci un ac, iar în primul rând, înghesuială mare. La concert s-au mai aflat şi Hrubaru, Mike Godoroja şi alţii, care au susţinut Trooper în deschiderea turneului.

Trooper, 10 ani „Tari ca munţii“

Când Trooper a intrat pe scenă, publicul a început să le cânte „La mulţi ani“, urmând ca mai apoi să se încingă atmosfera. Câteva dintre piesele pe care le-au cântat au fost: „Pentru tot ce-a fost“, „Nu mai conteaza“, „Scrisoare de adio“, „Amintiri“ şi, evident, „Tari ca munţii“.

Alin Dincă a purtat un tricou sugestiv la începutul concertului, cu mesajul „Real men don’t rape“.

Trooper, 10 ani „Tari ca munţii“

Aşadar, Trooper a făcut un adevărat show vineri seară, a fost „Chaos“. Concertul a ţinut în jur de 3 ore, ore în care n-am avut timp să răsuflăm, şi nu cred că i-a părut rău cuiva de asta. La mulţi ani, Trooper!

Recommended Articles

2 Comments

  1. SUPER CONCERT !!! SUPER ARTICOL !!! LA MULTI ANI TROOPER !!!

  2. Nu puteti publica articolele a doua zi dupa eveniment? Pe cati mai intereseaza un eveniment care a avut loc cu cinci zile in urma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *