2 ani de LCA: Noul episod Friendzone și Summer Throwback Party

2 ani de LCA: Noul episod Friendzone și Summer Throwback Party

2 ani de LCA: Noul episod Friendzone și Summer Throwback Party

de Mara Popa – reporter
foto: Bogdan Mihai – fotoreporter

Pe programul afișat în fața Cinematografului Eforie, între filmul lui Jeff Bridges și „The Watcher“ pe 5 decembrie era anunțat: Noul episod special FRIENDZONE – Summer Breakout.

Da, așa e! Trupa LCA (Lights! Camera! Action!), cea mai mare echipă de film formată de liceeni din România, ne-a surprins și de data acesta cu un nou episod din primul serial de comedie făcut de adolescenți (caută pe www.teenpress.ro pentru celelalte episoade).

Sala era aproape plină când au început proiecțiile la ora 20.00. Dan Iliuță, fondatorul LCA și, cum spune echipa: „omul care ne motivează în tot și toate“, a urcat pe scenă să ne anunțe că, în afară de noul episod Freindzone, se vor mai proiecta un documentar și un scurt-metraj.

2 ani de LCA: Noul episod Friendzone și Summer Throwback Party

„Linii curbe“ este un documentar ce evidențiază cum se exprimă oamenii din diferite categorii sociale. Un grup de tineri au întrebat, de la cerșetori la o familie de pensionari, ce înseamnă pentru ei fericirea, dragostea și frumosul. Răspunsurile au fost uimitoare și foarte diferite, fiecare percepând lumea altfel.

Următoarea proiecție a fost mult-așteptatul serial FRIENDZONE. Nu vreau să vă dau prea multe spoilere, dar nici în suspans nu e corect să vă las! În episodul acesta, Andrei (Tudor Croitoru), Cosmin (Mihai Publik), Sofia (Miruna Toma) și George (Andrei Bratu) se decid să plece la Costinești după o lungă perioadă caniculară. La fel ca și în celelalte episoade, unii pur și simplu nu par să scape din a fi frienzonați. Totuși, acest episod aduce mult mai mult suspans atunci când gașca cunoaste un individ în tren ce le schimbă călătoria. În toată sala răsunau râsetele și comentariile spectatorilor și actorilor din LCA, dar totodată și oftaturi profunde provocate de nostalgia verii. La sfârșitul episodului, actorii au urcat pe scenă, unde au fost primiți de un val puternic de aplauze. Good job, îl așteptăm și pe următorul!

2 ani de LCA: Noul episod Friendzone și Summer Throwback Party

În încheiere, scurt-metrajul lui Vlad-Cristian Pau ne-a lăsat cu gura căscată. „Projected“ înfățișează o poveste apocaliptică prin prisma personajului principal, John, care până atunci trăia o viață banală. Ca să vă oftic puțin, finalul a fost unul total unexpected.

După ce am aplaudat toată trupa de film ce a urcat pe scenă la finalul reprezentațiilor, ne-am îndreptat spre petrecerea din Cotton Club pentru a sărbători doi ani frumoși de LCA. Locul a devenit plin imediat, lăzăriștii fiind în frunte, ca organizatori principali. Muzica pusă de DJ Dusbas – Alin Voicu era una dansabilă și, față de alte petreceri, nu cred că am văzut pe nimeni să stea jos.

2 ani de LCA: Noul episod Friendzone și Summer Throwback Party

Tema petrecerii era întoarcerea verii, iar fiecare dintre invitați trebuia să poarte cel puțin un articol care să amintească de atmosfera vremii la mare. Nu prea s-a respectat tema propusă, dar nimic nu mai conta atunci când au început reprezentațiile celor din Show Crew.

Locul se încinsese mai ceva ca într-o zi toridă de vară, iar trupa formată din Erich Reinholtz, Florin Stan, Costi Boldeiu, Ana Ioan, Andreea Gheorghiescu, Alexa Gilberrt și Andreea Dexy a știut cum să se pună cel mai bine în valoare.

La sfârșit, s-a adus și un tort delicios pentru a marca doi ani de LCA. A fost un eveniment reușit și de abia așteptăm să petrecem așa și anul viitor. Succes în continuare, LCA!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *