Cupa Liceelor la Laser Tag – Sf. Sava si Matei Basarab merg in finala

cupa liceelor laser tag 8 aprilie


Pe 8 Aprilie, a avut loc prima confruntare din cadrul Cupei Liceelor la Laser Tag organizată de Teen Press şi găzduită de LaserMaxx Romania. Echipele B.A.D.(din Matei Basarab), Mamelucii(din Sf. Sava), Burghezii(din Matei Basarab) şi Cruciaţii Domnului(din Sf. Sava) au alcătuit grupa I a acestei competiţii.

[youtube]9jEh9wZDQ5w[/youtube]

Competiţia nu a fost una dintre cele mai uşoare, iar participanţii au recunoscut că de acum încolo, adevarăta confruntare dintre licee se dă în arenă.

cupa liceelor laser tag 8 aprilie

Concurenţa dintre echipe, respectiv concurenţa dintre licee a fost rezolvată în arena, printre obstacole dificile şi oponenţi la tot pasul. Cei mai buni au ieşit învingători.

Echipa “Cruciatii Domnului” din Sf. Sava

cupa liceelor laser tag 8 aprilie

În urma a 6 partide în care fiecare dintre cele 4 echipe s-a întalnit în arena cu celelalte echipe, scorul a fost decis. Echipa “Cruciaţii Domnului” din Sf. Sava a acumulat 3 victorii, pe când Echipa B.A.D. din Matei Basarab a acumulat două victorii.

Echipa “B.A.D.” din Matei Basarab

cupa liceelor laser tag 8 aprilie

Ambele echipe au promovat mai departe în finala Cupei Liceelor la Laser Tag. Necalificată a ramas echipa “Mamelucii” din Sf. Sava, cu o singură victorie, iar cea din urma s-a dovedit a fi echipa “Burghezii” din Matei Basarab, ce deşi a fost cea mai gălăgioasa echipă, nu a reuşit să obţină nicio victorie.

Echipa “Burghezii” din Matei Basarab

cupa liceelor laser tag 8 aprilie

În timpul partidelor, echipele ce-şi aşteptau rândul s-au relaxat jucându-se pe consola Wii, jucând Darts, sau Air Hockey. Astfel, distracţia, obiectivul principal al tuturor echipelor, a fost prezentă pe tot parcursul serii.

Click pentru mai multe poze

Parteneri : I.S.M.B ; yuppy.ro ; 9am.ro; Presa in blugi; Evenimente Bucuresti; sofresh.ro; metropotam.ro ; feeder.ro; C.N.M.V. ;

Recommended Articles

3 Comments

  1. cat de tare e filmuletul:X felicitari si concurentilor indiferent de reusite:X BV TP:X

  2. da finala cand e?

    1. Deocamdata e stabilita pentru 22 Aprilie. Urmeaza sa fie restabilita, daca finalistii considera ca e prea apropiata de paste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *