We Tour, ajuns la editia a V-a

deschidere_wetour-raluca_anculete-fotoreporter-teenpress (14)

de Ana-Maria Tudorache – colaborator
foto: Raluca Anculete – fotoreporter

Ei bine, dacă nu eşti un împătimit al fotbalului sau al vreunui alt sport mainstream sau, pur şi simplu, eşti anti-talent la sport şi ţi se pare că a da cu piciorul într-o minge este inutil, atunci trebuie să afli despre „WeTour“ şi despre ce înseamnă să te dai cu rolele, bmx-ul sau skate-ul şi despre tot ce înseamnă sport extrem.

deschidere_wetour-raluca_anculete-fotoreporter-teenpress (6)

Aşa se face că seara de 18 iulie a marcat deschiderea turneului de rollerblading, skate şi bmx, „We Tour“, ajuns la ediţia cu numărul cinci. Evenimentul a avut loc la terasa Baraka, din parcul Herăstrău, seara începând cu o sesiune de role şi skate pe rampele din skatepark, continuând cu un mare party, întrucât în data de 19 iulie cei o sută de rideri din România, dar şi din afară, vor pleca timp de 26 de zile în 13 oraşe, în care vor participa la diverse concursuri naţionale de acest gen, printre acestea numărându-se şi „Tare ca piatra“, concurs deja consacrat în Piatra Neamţ, sau „Gravity Summer Jam“, la Constanţa. Tot în cadrul turneului, riderii vor urma un traseu ce va include unele dintre cele mai populare obiective turistice din ţară, drumeţii şi peripeţii şi vor participa la demonstraţii, în afara competiţiei.

Astfel, în timpul în care mulţi sunt preocupaţi de fotbal, cei de la We Tour promovează sportul urban şi mişcarea, încercând să îi atragă pe toţi tinerii interesaţi şi pasionaţi de sporturile extreme şi urbane. De admirat este şi faptul că acest proiect ambiţios a fost pus pe picioare de către comunitatea de rolleri din România, fiind organizat an de an de către aceştia. Punctăm şi faptul că prin ceea ce fac aceşti oameni şi prin munca depusă, România are şi ea de câştigat, şi anume turiştii care vin la competiţiile sportive, dar şi riderii străini ce s-au alăturat echipei, ediţie de ediţie.

deschidere_wetour-raluca_anculete-fotoreporter-teenpress (3)

Aşadar, toţi cei prezenţi la Baraka s-au distrat alături de cei de la We Tour, i-au putut cunoaşte pe membrii echipei şi au putut afla mai multe despre ceea ce înseamnă a fi un rider profesionist, într-o atmosferă de petrecere în care lumea se simţea bine, iar băuturile reci şi muzica dj-ului erau la ordinea zilei.

Noi le urăm succes în ediţiile viitoare, dar şi la competiţii şi drum bun către oraşele vizate!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *