Culture in the Haus in Kulturhaus!

Culture in the Haus in Kulturhaus!

Culture in the Haus in Kulturhaus!

de Ilinca Papari – redactor
foto: Mihnea Ungureanu

În data de 4 aprilie, a avut loc „Culture in the Haus“ în Kulturhaus, un eveniment caritabil ce a avut drept scop înfiinţarea unor biblioteci în trei școli defavorizate din comuna Brezoaele, judeţul Dâmboviţa. Cunoscut pentru modul în care ajută societatea prin organizarea de evenimente îndrăgite de oameni ce au ca finalitate donarea fondurilor obţinute, Clubul Interact Triumph s-a implicat activ în organizarea acestei petreceri.

Culture in the Haus in Kulturhaus!

Intrarea s-a făcut pe bază de bilet. Totuşo, prețul acestuia a fost redus cu 50%, pentru toate persoanele ce au ales să doneze o carte și astfel să sprijine acțiune caritabilă propusă de organizatori. Spre deosebire de o seară normală din Kulturhaus, concertul propus de Clubul Interact Triumph a avut ca invitați o serie de artiști, precum: Inflex, Alex Dark, Agmantav, Pseudub, Sour şi Shurubel.

Evenimentul a început la ora 22:00, odată cu intrarea primelor persoane în club. Shurubel a spart gheața și a dat startul petrecerii. Timp de mai bine de o oră, acesta a întreținut atmosfera din club și a pregătit publicul pentru următorii artişti: Inflex, Alex Dark, Agmantav, Pseudub, Sour.

Culture in the Haus in Kulturhaus!

Printre punctele forte ale acestei seri s-a numărat faptul că, în sfârşit, conceptul de cultură sugerat prin numele clubului nu a făcut referire doar la obişnuita cultură urbană, ci a fost cât de cât corelat cu evenimentul organizat. Probabil că mulţi s-au întrebat dacă vor avea vreodată ocazia în viaţă să asiste la un eveniment cu influenţe „culturale“, fie doar prin scopul petrecerii. Dintre aceştia, probabil că niciunul nu şi-a imaginat că va plăti intrarea în club cu o carte. Ei bine, petrecăreţii ce au asistat la „Culture in the Haus“ au avut această şansă. Majoritatea petrecăreţilor a fost reprezentată de adolescenţi şi tineri (dat fiind scopul petrecerii, securitatea nu a fost la fel de dură cum este în zilele uzuale).

Culture in the Haus in Kulturhaus!

L-am întrebat pe unul dintre adolescenţii respectivi cum i s-a părut petrecerea şi am primit un feedback pozitiv:

A fost foarte şmecher. Pentru mine, a fost pentru prima dată când am fost în Kultur şi e o atmosferă incendiară. Totul super ieftin, ceea ce e foarte bine. Prefer să vin aici, decât să merg în Bamboo, să dau 30 de lei pe 2 pahare. Nu sunt adeptul dubstep-ului, dar chiar m-am simţit super bine. Ar merge şi nişte muzică mai normală, dar e bine şi aşa.“

Rămâne de văzut dacă clubul Kulturhaus ne va mai surprinde în viitor cu asemenea petreceri.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *