Balul bobocilor din Sava 2012

Balul bobocilor din Sava

Balul bobocilor din Sava

de Irina Brătan – redactor
foto: Ana-Maria Lungu – fotoreporter

Bobocii din Colegiul Naţional „Sfântul Sava“ s-au adunat marţi seară, cu mic, cu mare, în Player Hall of Fame. Aici avea să se ţină un bal de proporţii incendiare. Acesul s-a făcut de la ora 20:00. Concursul de Miss şi Mister a început însă cu peste o oră mai târziu.

Prima probă aduce pe scenă toate perechile concurente pentru a se prezenta. Una dintre participante s-a blocat din cauza emoţiilor, dar când prezentatorul a vrut să-i ia microfonul, s-a ambiţionat şi a reluat perfect ce avea de spus, în aplauzele şi încurajările colegilor.

Balul bobocilor din Sava

Nici nu s-a făcut bine ceasul 21:40, că Şuie Paparude îşi începe momentul şi cucereşte atenţia tuturor: oamenii sar, dansează. Printre melodiile cântate se numără „Soundcheck“, „Cea mai bună zi“, „A fost odată“, „Armada verbală“ şi „O noapte mai lungă“.

A doua probă a fost cea de dans, care s-a desfăşurat pe grupe – fete şi băieţi. Când s-a terminat, prezentatorul i-a implicat şi pe cei care n-au concurat. Mai întâi a chemat 5 persoane care consideră că se pot mişca mai bine şi le-a pus melodia „Bini di tat“. Apoi a adunat 5 fete şi 5 băieţi şi i-a pus să danseze 15 minute pe piese precum „I follow rivers“, „Trumpet lights“, „I’m sexy and I know it“. Regula? Cine se opreşte, este huiduit.

Balul bobocilor din Sava

Urmează secţiunea de dedicaţii, după care se oferă premii pentru cei mai populari profi din liceu. Şi intră Raluka! Prin mişcările sale şi muzica incitantă (cum ar fi „Surrender my love“, „S&M“, „Out of your business“), îi face chiar şi pe cei mai timizi dintre boboci să intre în ritm.

Ceasul a ticăit pentru ora 23:45, pentru ultima probă: defilarea de seară. După aceasta din urmă, s-au ales câştigătorii Miss şi Mister Popularitate, în funcţie de durata aplauzelor (pe cronometru). A fost o alegere lungă, dat fiind că pentru unii, bătăile din palme au ţinut chiar câte 8 minute. Astfel, învingătorii sunt Ana-Maria Drăgan şi Ştefan Gheţi. În urma deliberărilor juriului, titlurile de Miss şi Mister se acordă Mariei Ghica şi lui Teodor Ioniţă. Locul al II-lea îl ocupa Miruna Miu şi Andrei Nedelcu, iar pe al III-lea Sofia Neacşu şi Radu Toma.

Balul bobocilor din Sava

Balul propriu-zis se încheie cu Grasu XXL, care invită la dans toate fetele, de la Maria la Ioana şi face furori cu „Turbofin“ şi alte hit-uri.

Balul ăsta s-a lăsat, la figurat, dar mai ales la propriu, cu găuri în tavan. Incendiar sau nu?

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *