Nero si Dj Lee la Arenele Romane – dar fara Nero


Nero si Dj Lee la Arenele Romane – dar fara Nero

de Emil Drăgănescu – redactor
foto: Ovidiu Udrescu – fotoreporter

Evenimentul la care am fost şi noi a fost anunţat cu destul de mult timp înainte. Pe la Unirii, şi nu numai, au apărut foarte multe afişe care îi aveau pe cei doi artişti în centrul lor, plasaţi strategic. O tactică de marketing foarte bună, exceptând partea în care Nero n-a mai ajuns la Arene. După ce am discutat puţin cu organizatorii am aflat că acesta a avut „probleme de sănatate“ determinate de o lene acută, cel mai probabil. Este păcat, să trăieşti în România, ţara unde nici Dj-ii nu vor să vină. Nici plătiţi! Oricum, să lăsăm asta… Concertul, dacă îi putem spune aşa, a avut scopul (neoficial) de a inaugura Arenele anul acesta.

După ce Cyantific a mixat doar pentru jumătate din Arene (în cealaltă jumătate fiind depozitate anumite… chestii), de data aceasta a fost mai mult loc. Foarte mult chiar. Din pozele de pe aici vă puteţi da seama că au fost respectate toate elementele asigurării unei locaţii deosebite. În fond, unii aveau probleme de sănătate…

Aş fi vrut să vă vorbesc puţin despre hit-ul „Innocence“ al lui Nero dar… nu voi face asta. Nu prea am de ce. OK, gata ar trebui să termin cu aluziile nu foarte subtile.

Cel de-al doilea invitat special al serii şi-a îndeplinit datoria impecabil, reuşind să-i facă pe toţi cei prezenţi să se mişte în ritmuri de dnb şi dub step. Lumea fiind, probabil, dezamăgită de absenţa primului invitat.


Nero si Dj Lee la Arenele Romane – dar fara Nero

Despre Dj Lee, câteva cuvinte (dacă ai locuit sub o piatră până acum): Lee este prezent încă din anii ‘80 pe scena muzicii underground a Marii Britanii. Debutează ca rezident al clubului „Brunel Rooms“ din Swindon (UK), unde are ocazia să lucreze alături de Fabio & Grooverider. Aş mai putea să vă zic o grămadă de chestii de care, probabil, nu aţi auzit şi nu are nici un rost să le reamintesc. Important este că în 2002 a înfinţat „Atlas Recordings“, o casă de discuri care promovează numeroase nume din industrie.

Deci, să recapitulăm. Nero nu a mixat, însă lumea a fost mulţumită oricum, pentru că organizarea a fost relativ OK (mai puţin nişte gorile de la intrare ce nu păreau foarte împăcate cu rolul lor de a asigura paza). Arenele „s-au simţit“ deosebit, de această dată, prevestind lucruri interesante peste alte două săptămâni, când sunt aşteptate nume mari (şi unde sigur vom fi prezenţi din nou).

Una peste alta, putem spune că lumea s-a distrat în ciuda evenimentelor mai… discutabile, reuşind să treacă peste neajunsuri cu ajutorul muzicii bune a Dj-ilor care au încins atmosfera.

Vezi toate pozele !

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *