Concert aniversar OCS in Vama

Concert aniversar OCS in Vama

Concert aniversar OCS in Vama

de Irina Constantin – redactor

Sâmbătă seara, pe 25 august, Omul cu Șobolani a sărbătorit 15 ani de activitate printr-un concert cu intrarea liberă, pe plaja Molotov din Vama Veche. Aniversarea a avut loc la mare, deoarece acolo s-a născut trupa, la Constanța, în august 1997. Așadar, OCS s-a întors acasă pentru a celebra șapte albume, un DVD și 26 de videoclipuri.

Încă de la lăsarea serii, mulțimea s-a strâns pe plajă, a început să danseze și să lanseze pe cer zeci de lampioane colorate. Deși startul concertului a fost anunțat la ora 23, băieții au urcat pe scenă la ora 2.

Concertul a început cu piesa „Hiroshima“, ale cărei versuri au fost scrise chiar în urmă cu cinsprezece ani, inițial pentru altă melodie care, însă, nu a mai fost lansată. Următoarele melodii au fost „Dezorientat“, „Ia-te de pe jos“, „În zbor“ și „Fluturii mei nu mai au stomac“.
Pe piesa „Excelent“, energia a crescut și s-a format un cerc de pogo, agitația continuând cu „Razna“, „Nu încerca așa ceva acasă“, „Cine e de vină“, „Antimiorița“ și „Odă în Piața Romană“.

După „Ajutor“, solistul trupei a prezentat membrii formației și a mulțumit publicului numeros pentru prezență și susținere pe parcursul celor 15 ani, exclamând „Oau, ce mulți sunteți!“.

Apoi, tot Dan Amariei a întrebat publicul dacă a mai rămas vreo bere, urmând să cânte „Două beri goale“, o piesă extrem de cunoscută. „Hai, la mulți ani, nu mai știu a cui e ziua…“ – era chiar ziua sa, Dan împlinind 35 de ani de viață și 15 ani de cântat.

OCS a coborât de pe scenă, însă a revenit când mulțimea a început să cânte „La mulți ani!“. Ultima piesă a fost una dintre cele vechi, „Mâinile sus“, pe care toată mulțimea a cântat și a sărit, urmând să îi felicite pe băieți și pe Dan în spatele scenei. Petrecerea a continuat pe plajă până la răsăritul soarelui.

Concertele trupei nu se opresc aici, urmând ca OCS să își continue turneul prin țară – Iași, Brașov, Cluj, Constanța, Galați – și să susțină un concert în București, pe 28 septembrie. De asemenea, vor lansa și un nou single, numit „Băieții în alb“.

Așadar, să le urăm celor de la Omul cu Șobolani încă cinsprezece ani sau chiar mai mult și succes în turneu!

Recommended Articles

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *