Concert caritabil El Negro


de Ioana Nicolae – colaborator
foto: Ana Diaconu – fotoreporter

Zilele astea am avut plăcerea de a merge la un concert caritabil, în Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr“, concert ce ar fi trebuit să fie susţinut de trupele El Negro şi Darauf.

După prezentarea făcută de un elev, trupa El Negro a urcat pe scenă, pregătită să destindă atmosfera, împreună cu Helenne. Bogdan, solistul trupei, şi-a prezentat colegii şi, împreună, au început să convingă publicul să primească muzica raggae în sufletele şi gândurile lor.


Deşi nu una dintre cele mai accesibile trupe, El Negro a introdus în vieţile tuturor din sală ritmul de raggae, făcându-i să se ridice în picioare şi chiar să fredoneze anumite melodii. După un setlist destul de lung, trupa a încheiat concertul cu cea mai cunoscută melodie a ei, „Ploaia“. „Ploaia care va cădea/Păcatele toate mi le va spăla/Ură şi iubire parte-n parte,/Sunetul de raggae se aude de departe.“ Acesta este refrenul ce a bântuit minţile lăzăriştilor în orele de după concert.


A doua trupă care ar fi trebuit să susţinută un concert nu şi-a mai făcut apariţia, iar evenimentul s-a înceiat cu regretul că trupa El Negro a plecat şi atmosfera high s-a încheiat.

În concluzie, muzica raggae m-a eliberat miercuri de toate problemele şi toată lumea s-a lăsat purtată de val pe ritmurile trupei El Negro.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *