Perpetuum in the house!

Perpetuum in the house!

Perpetuum in the house!

foto si text: Ana-Maria Căciulă – colaborator

Sâmbătă seară, 24 martie, am fost la o super cântare a trupei Perpetuum în Yellow Club. Dacă ar trebui să descriem Trupa Perpetuum în trei cuvinte, acelea ar fi: talentaţi, veterani şi cool. Spun talentaţi din cel mai evident motiv şi anume că talentul îi dă pe aceşti oameni afară din casă, veterani deoarece sunt o trupă cu multă experienţă adunată pe parcursul celor 12 ani de concerte şi show-uri. În cele din urmă, cool pentru că, deşi cântă (pe lângă piesele proprii) cover-uri ale melodiilor faimoase din anii ‘85-’95, reuşesc cumva să ofere ascultătorilor versiuni fresh ale acestor piese.

Perpetuum in the house!

Seara a fost deschisă fără niciun fel de introducere cu piesa „You shook me all night long“, de la nimeni alţii decât AC/DC. O interpretare aparte, dinamică şi care i-a făcut să sară în picioare chiar şi pe cei ce nu erau fanii rock-ului. A urmat o piesă recent lansată de trupa Perpetuum şi anume „Marry me“, care a fost foarte bine primită de publicul care era deja „băgat în priză“. Când a început a treia piesă, „Rolling on the river“, cover al piesei ce-i aparţine Tinei Turner, lumea a început să ovaţioneze şi să se zbenguie neîncetat până când artiştii au luat o pauză.

Surpriza serii a fost un cover făcut după Lady Gaga „Born this way“ care a fost cireaşa de pe tort şi a câştigat publicul în întregime. „It’s raining men“ a făcut toate domnişoarele şi doamnele să cânte odată cu trupa şi să se apropie de scenă, aplaudând neîncetat.

Trupa a dorit să încheie concertul cu piesa „Let me entertain you”, dar oamenii au vrut mai mult, aşa că a fost necesar să mai stea o oră şi jumătate să încânte publicul nesătul de muzică.

După un show de câteva ore şi muzică bună, trupa a coborât de pe scenă şi au fost întâmpinaţi de ascultători cu urale şi cereri de autografe; atunci, solista trupei, Anamaria Popa, a urcat înapoi pe scenă şi a pus mâna pe microfon: „Aţi fost cel mai frumos public pentru care am cântat vreodată şi mă bucur enorm că am venit aici!“.

A fost o seară formidabilă pentru cei care voiau să aibă parte de distracţie adevărată.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *