Carte – La jumatatea drumului spre mormant

Carte - La jumatatea drumului spre mormant

de Andreea Samoilă – redactor
foto: www.grupulcorint.ro

Catherine Crawfield, este pe jumătate moartă… şi îi urmăreşte pe cei morţi. Cam aşa poate fi descrisă protagonista primului volum al seriei „Vânătoarea nocturnă“ al scriitoarei Janiene Frost. Cat este pe jumătate vampir, iar dacă vă gândiţi că este o altă poveste cu vampiri gen „Twilight“, ţin să vă contrazic! Această carte, un thriller dinamic, nu are nici măcar o legătură cu seria aceea.

Tatăl lui Catherine era vampir şi din această cauză mama ei ura acele fiinţe. Pentru a răzbuna suferinţa prin care a trecut mama ei, Cat începe să ucidă vampiri. Însă totul ia o turnură neaşteptată când pune ochii pe un vampir, Bones, şi încearcă să îl omoare, dar dă greş şi este capturată de acesta. Aceasta află că cel care a capturat-o este un vânător de recompense vampir şi este obligată să intre într-un parteneriat păcătos cu acesta. Astfel, Cat acceptă să se antreneze cu Bones şi este convinsă că a fi moartă pe jumătate nu este un lucru cu adevărat rău. Şi, cum lucrurile se complică încet, se dovedeşte că vânătorii au ajuns să fie vânaţi de un grup de asasini.

Romanul lui Jeaniene Frost este un thriller atât de puternic, de întunecat încât cititorul lasă cu greu cartea din mână. Te prinde de la prima pagină şi nu te mai lasă până nu o termini. Este, cu adevărat, un thriller în ritm alert. Aşadar, vă recomand acest roman din tot sufletul şi vă asigur că nu o să vă plictisiţi nici măcar o secundă.

Lectură plăcută!

Leave a Comment