Balul din Cosbuc… 2010!

 bal_cosbuc-coman_carina-colaborator_foto_teen_press-219.jpg

de Cristina Dinescu – redactor
foto: Simona Lenghel – fotoreporter
Carina Coman – colaborator foto

A fost nebunie! Încă de la ora 19:00 (12 decembrie) lumea a dat buzna în Player, gata să „serbeze“ încă o generaţie de boboci. Clubul a fost împărţit cu cei de la Liceul Lauder-Reut. Ca şi ultima dată, balul a fost organizat de elevii de clasa a XI-a, prezentatori fiind Teodora şi Laur.

bal_cosbuc-coman_carina-colaborator_foto_teen_press-148.jpg

Pentru a da startul unei nopţi întregi de distracţie, pe scenă au intrat cei de la Nine Sided Dice. Trupele invitate la bal au fost: Plastic Vibe, trupa Coşbucului, care şi-a încheiat spectacolul cu un cover al melodiei „Supermassive Black Hole“, The Young Busters şi The Mood. Guess who şi Spike au adunat publicul coşbucar pe ringul de dans şi l-au făcut să cânte până la ultima melodie inclusiv: „Nu ne-am născut în locul potrivit“.

 bal_cosbuc-coman_carina-colaborator_foto_teen_press-086.jpg

Partea cea mai aşteptată a întregului bal a fost, evident, Miss şi Mister. După prezentările de rigoare ale tuturor concurenţilor, a avut loc prima probă: „Karaoke cu Heliu“, unde perechile şi-au arătat „calităţile vocale“. Printre melodiile care au stârnit râsul elevilor şi al profesorilor s-au numărat „Barbie Girl“, „Bad Romance“, „Oops, I did it again!“ şi „I will survive“. La a doua probă, concurenţii au fost grupaţi pe echipe şi au dansat pe o coregrafie deja stabilită. „Interpretare la alegere“ a fost proba surpriză, unde participanţii au avut ocazia să-şi arate talentele actoriceşti. La ultima probă, „Mersul de seară“, perechile au defilat pe melodii care mai de care mai romantice, atmosferă ce s-a încărcat de emoţii atunci când a venit vremea „Întrebărilor şi răspunsurilor“.

bal_cosbuc-lenghel_simona-fotoreporter-teen_press-155

După o mică pauză, timp în care juriul a trebuit să delibereze, câştigătorii au fost anunţaţi. Miss Coşbuc 2010 a fost Miruna Bratu, la braţ cu Mister Coşbuc 2010, Vlad Petrescu. Locul al II-lea a fost ocupat de Catinca Radu şi Rareş Roman, urmaţi de Maria Popa şi Sergiu Preda pe locul al III-lea. Cum titlurile adiacente nu puteau lipsi, Miss Popularitate a fost anunţată Evelyn, împreună cu Pencea (Mister Popularitate), iar Queen of Style a fost Anca Velican, cu Andrei Foinea Voinea, King of Style. Pentru a le îndulci victoria, câştigătorii primelor trei locuri au fost anunţaţi că vor merge la mare pentru 14 zile (locul I) şi 7 zile (locurile II şi III).

bal_cosbuc-lenghel_simona-fotoreporter-teen_press-177

De asemenea, au fost şi tombole, în urma cărora, evident, au existat şi premii. Pentru cei mai curajoşi dintre dansatori a fost organizat un concurs de street dance, unde s-au câştigat abonamente VIP la clubul de street dance One Beat. Partea puţin curioasă a fost că băieţii nu s-au înghesuit atât de tare ca fetele, când a venit vorba de acest stil de dans.

bal_cosbuc-lenghel_simona-fotoreporter-teen_press-200

Seara a fost încheiată în ritmul celor de la Şuie Paparude, care au scos din public ultima zvâcnire!

Recommended Articles

4 Comments

 1. de fapt il cheama andrei voinea nu foinea :)))

  1. Thanks 😀 La baluri nu se aud toate numele cum trebuie 😛

  2. Cristina Dinescu - redactor

   Buna! Da, este adevarat ca la baluri nu se aud toate numele cum trebuie, motiv pentru care am fost si le-am verificat. Tipa respectiva mi-a spus ca este Foinea, cu toate ca initial scrisesem o alta varianta a numelui, dar care incepea cu V :)).

  3. Cristina Dinescu - redactor

   Oricum, imi pare rau pentru greseala! :D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *