Balul Bobocilor Jean Monnetde Andreea Enescu – seminarist
foto: Dan Nuţeanu – seminarist foto

„Să vă aud, Jean Monnet!“ Elevii liceului s-au bucurat, în seara de 4 martie în club Bamboo, de Balul Bobocilor, chiar dacă acesta a venit cu o oarecare întârziere. Nu a fost aceeaşi gală de mare amploare ca altădată, dar a fost un prilej numai bun de petrecere.

Festivitatea în sine a început în jurul orei 21:00 cu un discurs susţinut de domnul director adjunct al liceului, după care au intrat în scenă participanţii la concursul de Miss & Mister. După defilarea concurentelor, prezentatoarea, adresându-se celui mai „cool liceu din capitală“, a invitat fete din public să li se alăture în concurs. Spre dezamăgirea acesteia, nimeni nu a avut curajul să urce pe scenă lângă participantele anunţate (patru la număr).
Fetele s-au retras pentru a face loc celor opt băieţi, care au apărut pe scenă cu un scurt număr de dans, după care am avut parte, ca la orice bal care se respectă, de o tombolă cu premii din partea AVON. Concurentele s-au întors şi ele pentru a dansa, şi a participa la un concurs surpriză. Fiecare a primit un set de câte patru cuvinte (de ex. girafă, pătrunjel, parizer, televizor, omletă etc.) cu care a trebuit să alcătuiască un poem de dragoste. Şi dacă n-am râs destul la declarații de genul „eşti înalt ca o girafă şi delicios ca un parizer“, a urmat un concurs surpriză şi pentru băieţi. Aceştia au avut o probă de dans pe perechi, ţinând pe frunte, între capete, un măr. Câştigătorii au reuşit să ţină mărul 30 de secunde foarte impresionante.Ne-am distrat destul pe seama celor de la Miss & Mister, acum e timpul să se distreze şi ei. Şi-a făcut apariţia Connect-R, acompaniat de o chitară acustică. Momentul unplugged însă nu a ţinut mult, pentru că în scurt timp a apărut pe scenă trupa de dansatori ai cântăreţului, urnind publicul la dans. Ne-a demonstrat cum poate să bea şi să cânte în acelaşi timp, a oferit doamnelor şi domnişoarelor din sală un „mărţişor muzical” şi chiar i-a lăsat pe dansatori să-şi facă de cap cu câteva numere deosebite. Un show complet din partea lui Connect-R, de care cu siguranţă s-a bucurat toată lumea.

O defilare a băieţilor în costume, una a fetelor în rochii elegante şi nenumărate mulţumiri sponsorilor mai târziu… veni şi momentul anunţării câştigătorilor concursului Miss & Mister. Destul de neaşteptat, fără alte adăugiri, probe, concursuri surpriză sau mai ştiu eu ce, ne-am trezit aplaudându-i pe câştigători. Aceştia sunt: locul 3 – Cătălin Mănescu şi Mara Zanet, locul 2 – Andrei Rotaru şi Diana Stancu, locul 1 – Tibi Panghe şi Luciana Soare. Şi ultimii, dar nu cei din urmă, căştigătorii titlului de popularitate sunt Marco Dumitrescu şi Helga Staicu!
Pe lista evenimentelor anunţate se afla şi concertul lui Puya, însă acesta nu şi-a făcut apariţia.
Cam asta a fost şi cu Balul Bobocilor din Jean Monnet.

Album Facebook

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *