Concert Ana Bacescu la Tete-a-Tete

Concert Ana Bacescu la Tete-a-Tete

Concert Ana Bacescu la Tete-a-Tete

de Laura Ștefan – colaborator
foto: Mihnea Ungureanu – colaborator foto

Dacă miercurea aceasta nu ați făcut plimbarea de seară prin Parcul Herăstrău, fiți siguri că v-ați ratat doza recomandată de relax și muzică bună. În data de 29.08 ne-am putut bucura, începând cu ora 20:00, de o tânără studentă, Ana Băncescu, cu un zâmbet miraculos și o voce pe măsură.

Pe lângă Grădina Japoneză, puteți da de lăcașul fermecat, Tête-à-Tête e un locșor numai bun de savurat un suc natural ori o bere în funcție de vârstă, de citit o carte ori de stat la o șuetă cu niște prieteni.

Concert Ana Bacescu la Tete-a-Tete

Încurajată de prieteni ori simpli trecători, Ana ne-a oferit o seară de miercuri relaxata și puțin romanțată pentru a scoate amorțeala de după o zi grea plină de controlori, aglomerație ori oameni sâcâitori. Ea a început recitalul puțin mai târziu decât s-ar fi propus, doar de dragul omuleților ce sărbătoreu mai mult sau mai puțin aniversarea lui Michael Jackson alături de muzica legendarului cântăreț.

Pentru început, Ana ne-a cântat „Stand out over“, fiind urmată de „Breaking a Day“ – piesa ce a fost compusă când ea încă făcea parte din trupa DayBreak. Am avut chiar plăcerea să ascultăm prima sa piesă compusă – „Teen Sunrise“ și, desigur, printre multe alte melodii am putut regăsi și ultima sa melodie scrisă cu aproximativ două săptămâni în urmă, și un frumos bis, fiind rugată de public.

Concert Ana Bacescu la Tete-a-Tete

Deci, dacă doriți o cafea ori o conversație savurată în taină cu muzică bună și oameni de seamă, și nu în ultimul rând, într-un decor armonios, Tête-à-Tête vă așteaptă cu drag și voie bună să le călcați pragul. Și să nu uitați de micuța noastră zâmbăreață ce pune acum de un concert. O zi chill vă urează Ana și Tête-à-Tête.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.