Arena Dnb Summer Fest – editia a II-a


de Ioana Nicolae – colaborator
foto: Ioana Nicolae – colaborator

Vineri, 10 iunie 2011, la Arenele Romane s-a desfăşurat a doua ediţie a Arenei Dnb Summer Fest. Evenimentul a început la orele 20:00, dar pasionaţii au început să roiască în jurul porţilor după ora 21:30.

Atmosfera s-a destins imediat şi toţi cei prezenţi, indiferent de vârstă, statut sau condiţie fizică au început să-şi mişte trupurile în ritmuri dnb. Summer Fest-ul a avut invitaţi de seamă, nume mari în producţia de dubstep şi dnb, precum Drumsound & Bassline Smith şi Bare Noize, din Marea Britanie. Aceştia şi-au făcut apariţia pe la miezul nopţii, şi deşi vremea nu a ţinut cu noi şi a plouat încontinuu, producătorii ritmurilor ce captau Arenele vineri seară au ştiut cum să ţină publicul în priză.


Gras sau slab, profesionist sau neprofesionist, treaz sau mai puţin treaz, fiecare a încercat să-şi etaleze talentul în ritmul muzicii. Şi chiar dacă nu aveai nicio legătură cu acest gen de muzică, tot ai fi fost acaparat de sunetul care nu ţinea cont de vreme. Seara a fost animată de Dj Snow şi Mc Agent, Mighty Boogie şi Weapons Grade. În plus, cei de la Comics au pregătit o expoziţie, iar în parteneriat cu Boarder’s s-a desfăşurat un concurs de graffiti. Băieţii de la Traceurs au pregătit un mic traseu de Parkour, iar pasionaţii s-au strâns în jurul locului foarte repede.


Deşi evenimentul s-a petrecut în aer liber, atmosfera a fost pe tot parcursul concertului una încinsă, în public putându-se observa la un moment dat încercări de pogo. Muzica dnb şi dubstep-ul au ţinut în priză publicul până dimineaţă, indiferent de vreme.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *