Am fost si la serbarea de sfarsit de an din Viteazu’!

Am fost si la serbarea de sfarsit de an din Viteazu’!

Am fost si la serbarea de sfarsit de an din Viteazu’!

de Alexandra Ioniţă – colaborator
foto: Ion Mateș – fotoreporter

Cum ne-am obișnuit în fiecare an, odată cu terminarea anului școlar, e motiv de cântec și veselie la Mishu! Joi, 14 iunie, la Colegiul Național „Mihai Viteazul“, a avut loc spectacolul de sfârșit de an, iar nelipsita agitație și-a făcut simțită prezența, pe lângă entuziasmul și nerăbdarea ce învăluiau Sala de Festivități. Treptat, în jurul orei 12.00, invitații au apărut cu mic cu mare, iar pe scenă și-a facut apariția Bedea Claudia, ce a prezentat publicului pe scurt programul evenimentului.

Dar să nu credeți că a fost doar o simplă serbare! Toți omuleții talentați din liceu (și nu numai!) au avut astfel ocazia să se afirme în cadrul acestui eveniment, organizat de doamna profesoară de muzică Ramona Ungureanu, împreună cu elevii săi.

Am fost si la serbarea de sfarsit de an din Viteazu’!

Spectacolul a început cu reprezentația Teodorei Stegăruș, ce a spart gheața și ne-a încântat cu o interpretare a bine-cunoscutei piese „Fur Elise“ de Beethoven. Tot la pian, Berdeli Maria a interpretat „Baladă pentru Adeline“ și ne-a prezentat o creație proprie, ce nu avea nume încă, declarând însă amuzată că ar putea-o numi „Baladă pentru Mishu“. De asemenea, Blanc Gabrielle ne-a impresionat plăcut cu piesa „Rolling in the Deep“ de Adele, ce a stârnit aplauze necontenite din partea publicului.

Am fost si la serbarea de sfarsit de an din Viteazu’!

În continuare, trupa Balance a menținut atmosfera, cântând împreună cu publicul piese precum „You give love a bad name“ de Bon Jovi, 4 Non Blondes – „What’s up“, „Have you ever seen the rain“ de CCR și ultima, dar nu cea din urmă, „Bleed it out“ de Linkin Park. Mai mult, după acest număr, Răducanu Theodor, elev al Colegiului Național „Tudor Vianu“ ne-a impresionat cu un truc de cărți ce ne-a pus tuturor la încercare atenția și puterea de concentrare, dându-ne de gândit în cele din urmă.

Corul, coordonat de doamna profesoară Ramona Ungureanu, a interpretat piese precum „I wish I was a punkrocker“ de Sandi Thom, clasica „Yesterday“ de Beatles, Jason Mraz – „I’m Yours“, „Hit the road Jack“ de Ray Charles, „Don’t stop me now“ de Queen și în final Mika – „We are Golden“. Energia debordantă a doamnei profesoare i-a molipsit pe toți cei prezenți, iar în scurt timp invitații au fost în picioare, sala fiind învăluită în ropote de aplauze pentru a mia oară.

Am fost si la serbarea de sfarsit de an din Viteazu’!

Grigorescu Andreea şi Alecu Angelica au interpretat The Script – „The Man Who Can’t be Moved“, iar Popescu Andreea şi Iurea Diana ne-au încântat cu piesa „Right here waiting for you“ de Richard Marx, acompaniate de Berdeli Maria la pian.

În încheiere, trupa de street dance a liceului a avut un număr de freestyle ce a antrenat publicul, urmată de trupa Addictive, ce a reușit să ridice în picioare întreaga sală pentru ultima oară pe piese precum Guns N’ Roses – „Don’t Cry“, „Don’t Love“ și „The Light“, ultimele două fiind compoziții proprii. La final, doamna profesoară le-a urat cu un zâmbet pe buze tuturor elevilor „Vacanță plăcută!“ și le-a mulțumit pentru participare.

Am fost si la serbarea de sfarsit de an din Viteazu’!

Nici de această dată nu am fost dezamăgiți de doza de distracție oferită, iar un lucru este sigur – de astăzi, la Mishu miroase a vacanță!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *