Concurs Rock Pentru Totdeauna

Rock pentru todeauna

Rock pentru todeauna

In anii ’80 a inceput epoca rock-ului. Atunci s-au nascut legendele, visatorii si mai ales, muzica ce i-a unit pe toti. Rock Pentru Totdeauna iti dau ocazia sa ii vezi pe Tom Cruise, Russell Brand, Paul Giamatti, Catherina Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige si Alec Baldwin cantand cele mai frumoase melodii rock ale trupelor Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 3 invitatii pentru doua persoane la Rock Pentru Totdeauna, valabile la Cinema City Sun Plaza www.cinemacity.ro

Intrebarea este:

Acest actor intrepreteaza in Rock of Ages un rocker legendar: Stacee Jaxx. A fost de 3 ori nominalizat la Premiile Oscar pentru Nascut pe 4 iulie, Jerry Maguire si Magnolia si este iubit in toata lumea pentru rolurile in filme de actiune ca: Top Gun, Ultimul Samurai sau seria Misiune Imposibila. Cum il cheama pe acest actor:

1. Bruce Willis
2. Christian Bale
3. Tom Cruise

Rock Pentru Totdeauna, o productie Warner Bros. Pictures distribuita de MediaPro Distribution. In cinematografe din 22 iunie.

*Concursul se încheie în data de 22 Iunie 2012, ora 23:59
**Numele real şi complet cât şi adresa de e-mail sunt necesare.
***Câştigatorii vor fi anunţaţi in ziua de 23 Iunie 2012.
***Pentru a beneficia de invitații câștigătorilor li se va cere via e-mail seria numărul de buletin.

Recommended Articles

13 Comments

  1. Buna seara,

    Cine a castigat?

  2. Buna seara,

    Banuiesc ca s-au tras la sorti castigatorii deja…A trecut foarte multi timp. Ne puteti afisa si noua castigatorii?
    Va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.