Scara de Valori Fully acoustic @ Garage Hall

Scara de Valori

Scara de Valori

Scara de Valori – Fully acoustic este un concert unplugged așa cum ar trebui să fie: fără cabluri, fără microfoane, fără difuzoare.

…Și cu lumânări 🙂 !

”Ne-am dat seama că noi nu depindem de efecte, de clape, de calculatoare – așa că de ce să nu cântăm natural” spun băieții.

Ideea a pornit paradoxal de la un… accident, când cei trei au rămas pe scenă, în beznă, din cauza unei pene de curent – dar nu s-au oprit și publicul a fost încântat.

Trei voci, trei chitare, numai muzică bună – de la Kings of Leon până la Sting și Beatles.

Vă invităm așadar la o premieră aboslută atât pentru Garage Hall, cât și pentru Scara de Valori: Fully acoustic. Un concert de suflet, singurul unplugged ”pe bune” din București de duminică seara!

Ioni Cortez, vocalul trupei, cântă de ani ani buni, a fost frontmanul uneia dintre cele cunoscute trupe de coveruri de București și acum conduce propria formație – Cortez Band.

Hunor Orth a avut nenumărate colaborări live și de studio cu artiști consacrați – de la Narcisa Suciu, Emanuel sau Tavi Colen până big band-ul Gaio Napocensis. Este de asemenea membru de bază în Cortez Band.

Mihai Melinescu a fost dintotdeauna pasionat de backing vocals și chitara acustică; a colaborat, între alții, cu Anca Parghel, Tudor Anghelescu și Maxim Belciug.

Duminică, 11 decembrie , str. George Enescu 25, ”la rechin”, lângă fostul magazin Eva

Intrarea 20 RON
Tel.rezervari:0769/GARAGE, 0769/427 243

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.