Vernisaj: De la Bucuresti la Balcic

De la Bucuresti la Balcic

De la Bucuresti la Balcic

Elite Art Gallery (Galeriile de Artă ale Municipiului Bucureşti) vă invită marţi, 3 aprilie, ora 18, pe simezele din stada Academiei nr 15, la vernisajul expoziţiei De la Bucuresti la Balcic.

De la Bucureşti la Balcic este un drum fascinant pe care vă invităm să îl parcurgeţi în peisajul culorilor. În cadrul întâlnirii va fi prezentat publicului proiectul Balcic 5+1 la care participă cinci pictori şi un critic de artă.

Expun lucrări inspirate şi dedicate Bucureştiului cunoscuţii pictori Florin Bârză, Vitalie Butescu, Corneliu Drăgan -Târgovişte, Mihail Gavril şi Mihai Potcoavă, artişti care, împreună cu criticul de artă Marius Tiţa, vor lucra timp de o săptămână în grădinile Castelului de la Balcic, “Cuibul liniştit” al Reginei Maria.

De asemenea, la întâlnirea de marţi, 3 aprilie, Marius Tiţa, cunoscut publicist şi analist al pieţei de artă, vă invită la conferinţa-dezbatere “Viaţa creatorilor de artă în condiţii de criză. Artă, bani, valoare. Drepturile şi atribuţiile creatorului de artă”.
Proiectul Balcic 5+1 este organizat de Elite Art Gallery, care derulează în prioritatea absolută, din 2004, programul “Pictori români la Balcic”.

Va invităm, aşadar, la Elite Art Gallery (str. Academiei nr. 15) să pornim De la Bucureşti la Balcic, cu o expoziţie dedicată Capitalei României, lansarea proiectului Balcic 5 + 1 si conferinţa-dezbatere “Viaţa creatorilor de artă în condiţii de criză. Artă, bani, valoare. Drepturile şi atribuţiile creatorului de artă” propusă de dr. Marius Tiţa.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *