Marea Mahmureala 2 are deja o noua vedeta: maimutica Crystal

Crystal - Marea Mahmureala

Premiera din Los Angeles a mult-asteptatei comedii Marea Mahmureala 2 nu a facut decat sa confirme zvonurile care au pus deja Hollywood-ul pe jar. Gasca nebuna din Marea Mahmureala 2 are un nou membru, maimutica Crystal, o adevarata vedeta a noii comedii, care va putea fi admirata in premiera si la noi, din 3 iunie, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex Constanta, Odeon Cineplex (Cluj), Baneasa Drive In Cinema si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

Crystal a facut senzatie pe covorul rosu din Los Angeles, pe care a pasit imbracata ca o adevarata diva si s-a bucurat din plin de beneficiile statutului de vedeta a comediei Marea Mahmureala 2. Despre cum a decurs colaborarea cu Crystal pe platourile de filmare, intreaga echipa are numai vorbe de lauda, in special Bradley Cooper, care a declarat: ,,Prima data am lucrat cu Crystal in Failure to Launch, in urma cu 5 ani. A fost o nebunie, dar maimuta este geniala. Cred ca va veti indragosti de ea din primele secunde. In filmul acesta baietii traiesc din nou un haos, iar Crystal se comporta ca un actor adevarat. Avem multe scene impreuna si chiar mi-ar placea sa o vad nominalizata pentru acest rol, pentru ca a avut o prestatie de exceptie.”

Crystal - Marea Mahmureala

Dupa ce in 2009, Marea Mahmureala devenea comedia interzisa minorilor cu cele mai mari incasari din toate timpurile si a castigat Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria “Comedie sau Musical”, a venit timpul ca toate recordurile sa fie doborate de Marea Mahmureala 2. Partea a doua a filmului a luat cu asalt box-office-ul american acumuland in acest sfarsit de saptamana incasari de aproximativ 118 milioane de dolari, in numai 4 zile de la lansare. Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis si Justin Bartha isi reiau rolurile din prima parte, la fel si Jeffrey Tambor, Ken Jeong si Mike Tyson.

Din 3 iunie, Marea Mahmureala 2 vine in premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex Constanta, Odeon Cineplex (Cluj), Baneasa Drive In Cinema si in reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *