Her‌ ‌Webinars‌ Summer 2022

Social Media: Aliat sau Inamic?

1-5‌ ‌August‌ ‌2022

 ‌

Her Webinars: O‌ ‌săptămână‌ ‌dedicată‌ dezbaterii despre intersecția dintre platformele de socializare și probleme complexe legate de gen, reprezentare, sănătate mintală și incluziune

A‌ ‌cincea ‌ediție‌ ‌de‌ ‌webinarii:‌ ‌”‌Her‌ ‌Webinars‌ ‌Summer ‌2022‌ ‌Edition‌”‌ ‌este‌ ‌aici!‌ ‌Evenimentul‌ ‌va‌ ‌avea‌ ‌loc‌ ‌online‌ ‌și‌ ‌gratuit‌ ‌în‌ ‌perioada‌ ‌1-5‌ ‌August‌ ‌2022.‌ ‌Vom ‌aborda‌ ‌subiecte‌ ‌precum:‌ ‌‌istoria feminismului, rețelele de socializare si sănătatea mintală, inclusivitatea și social media, reprezentarea femeilor în media, precum și transformarea rețelelor de socializare într-o metodă de advocacy și informare. Printre‌ ‌invitații‌ ‌noștri‌ ‌speciali‌ ‌se‌ ‌numără:‌ Ionela Băluță – profesoară la Facultatea de Științe Politice a Universității din București, Mara Miclea și Sergiu Marcu – psihologi și fondatori RO Acces la Sănătate Mintală,‌ Bianca Ion ‌–‌ o tânără pasionată de psihologie, feminism, și dezvoltare personală,‌ Bia Trs. – content creator pe TikTok, Mihaela Drăgan – actriță și scriitoare, Diana Buzoianu – parlamentară, Florentina Bălășoiu – jurnalistă ProTV, precum și Monica Tudorache  – project manager Art Fusion.

Her Time România este prima platformă de leadership și networking feminin din România. Platforma a fost lansată în luna aprilie 2020 și este o comunitate feministă focusată pe activism și femeia/persoanele non-binare pe piața muncii. Oferim resurse gratuite de informație și dezvoltare, precum competiții, internship-uri, webinarii și un network de +10.000 tinerx și mentorx în diverse domenii. Susține-ne misiune pe Patreon și nu uita că acum avem și propriul Merch.

Cum te înscrii la Her Webinars Summer 2022?

  1. Accesează link-ul de înscriere
  2. Citește cu atenție instrucțiunile și detaliile evenimentelor
  3. Răspunde la toate întrebările și trimite formularul
  4. Pune-ți reminder pentru sesiunile webinariilor și verifică mail-urile trimise de noi cu detaliile necesare.
  5. Trimite formularul de înscriere și prietenelor. Totul devine mai interesant când puteți discuta pe aceleași teme de interes. 

Cine vor fi invitații speciali al celei de-a cincea ediție Her Webinars?

1 August Ora 19 :00

Introducere in feminism

Invitată specială: Ionela Băluță, profesoară

Prin intermediul acestuia dorim să oferim o introducere participanților în mișcarea feministă și scopul acesteia, abordând subiecte precum apariția și istoria feminismului, problemele pe care încearcă să le rezolve, necesitatea acestuia în ziua de azi, importanța conștientizării și militării pentru egalitatea de gen, dar și impactul pe care social media și mijloacele de comunicare le are asupra acestuia.

2 august Ora 19:30

Social media vs. sănătatea mintală a tinerilor

Invitați speciali: Mara Miclea & Sergiu Marcu

Prin intermediul acestuia vrem să aducem în discuție consecințele pe care social media le are asupra sănătății mintale a tinerelor/ tinerilor, abordând subiecte precum cum influențează aceasta dezvoltarea emoțională a adolescenților, imaginea de sine și identitatea tinerilor, dar și modalități prin care putem preveni și combate trendurile cu impact negativ. 

3 august Ora 19

A fi diferitx pe social media

Invitată specială: Bianca Ion si Bianca Trs

Prin intermediul acestuia vrem să aducem în discuție cum sunt reprezentate femeile în media, de la presă și social media, la televiziune și industria filmului, mediu academic, literatură și memoria colectivă. Vom aborda subiecte conexe, precum care sunt consecințele acesteia (a reprezentării) asupra modului în care femeia este percepută de societate, care este rolul acesteia în perpetuarea stereotipurilor de gen și cum se intersectează cu celelalte identități pe care femeile pot să le aibă (etnie, orientare sexuală, dizabilitate).

4 august Ora 19

Reprezentarea femeilor în media

Invitați speciali: Mihaela Drăgan, Diana Buzoianu, Florentina Bălușoiu

Prin intermediul acestuia vrem să aducem în discuție dificultățile cu care persoanele aparținând unei minorități sau care nu se încadrează în standardele societății se confruntă pe social media. În cadrul panelului vom aborda teme precum stereotipurile legate de gen, etnie, orientare sexuală, etc., dublul standard, hărțuirea online, dar și diferențele întâmpinate atunci când vine vorba de promovarea conținutului creat. Sperăm ca experiența dumneavoastră să servească ca inspirație tinerxlor pentru a nu se încadra în standardele societății.

5 august Ora 19

Cum să transformi rețelele de socializare într-o metodă de advocacy și informare

Invitată specială: Monica Tudorache

Prin intermediul acestuia dorim să aducem în discuție cum putem folosi rețelele de socializare într-un mod responsabil pentru a putea lupta pentru o cauză și pentru a informa. Așadar, învățând secretele din spatele creări unei campanii de succes pe social media putem transforma rețelele de socializare într-o armă importantă împotriva marginalizării și a discriminării în societatea noastră.

Her Time vă așteaptă cu brațele deschise la cea de-a cincea sesiune a webinariilor. Avem speranța că și de această dată comunitatea noastră să se dezvolte și să învețe câte ceva de la selecția noastră de invitați incredibil de talentați care au de împărtășit cât mai multe informații despre cum au ajuns la succesul pe care îl au acum.

Nu uitați să completați link-ul: https://docs.google.com/forms/d/1H9tvepaO9jBpc0lIlxRn7a_B9hAPlMk6XRHNmZq8IO4/edit și să ne urmăriți pe toate platformele de social media sau să ne susțineți printr-o donație unică, ori lunară pe Patreon pentru a ne ajuta să ne continuăm misiunea de a inspira tinerele femei din România. 

Instagram: https://www.instagram.com/hertimeromania/

Facebook: https://www.facebook.com/hertimeromania/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/her-time-rom%C3%A2nia/?viewAsMember=true

YoutTube: https://www.youtube.com/channel/UChx8qSi3BrZw546aA9datxw?view_as=subscriber

LinkedIn: https://ro.linkedin.com/company/her-time-rom%C3%A2nia

Patreon: https://www.patreon.com/hertimeromania

Website: https://hertimeromania.com/

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *