Hot Tub Time Machine (2010)


hot-tub-time-machine

de Florentina Ţărînă – redactor
sursa foto: https://www.cinemagia.ro/

Distribuţia: John Cusack, Clark Duke, Craig Robinson
Regia: Steve Pink.

„Hot Tub Time Machine“ este povestea a trei prieteni, trecuţi de 30 de ani, care se reunesc şi se hotărăsc să facă o excursie în munţi de dragul vremurilor trecute şi din cauza frustrărilor acumulate în viaţa de zi cu zi.
În timpul unei nopţi de petrecere extremă, printr-o experienţă supranaturală, sunt trimişi în trecut, în timpul liceului. În acest moment ei au ocazia să facă tot ceea ce nu au făcut atunci.
Filmul copiază ideile unor creaţii anterioare. Este un fel de întâmplare repovestită în care, de data aceasta, nu mai este vorba de un singur protagonist, ci de mai mulţi. Singurul lucru care provoacă o persoană să urmărească acest film este numele lui John Cusack din distribuţie, însă după ce îl urmăreşti te întrebi oare ce căuta acolo.
Glumele îţi pun doar un mic zâmbet pe faţă şi acela cam reticent pentru că sunt cam „uzate“, iar ideea cu jacuzzi-ul devenit o „maşină a timpului“ este… cam exagerată.

Filmul este ok doar dacă nu ai ce face şi ai nevoie de o pauză de la tot.

Recommended Articles

1 Comment

  1. Cred ca ar fi o idee buna sa mentionezi acele “creatii anterioare” daca exista.

    De asemenea, cred ca e un review din partea unui baiat la filmul asta ar fi mult mai ok, fiind clar pozitiv. La fel cum nici Jackass n-ar fi apreciat de fete pentru ca e prea dezgustator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.