Sea, Sex & Sun


Sea, sex and sun

de Nicoleta Constantin – redactor
foto: Ioana Piţa – colaborator foto

Tu ai fost vreodată la mare? Tu ai văzut vreodată un răsărit de soare pe plajă la 5 dimineaţa? Tu ai simţit prima mângâiere a spumei mării ce vine să-ţi vestească că s-a liniştit? Ai desenat vreodată cu picioarele o literă pe nisip, ca să vezi ce repede se şterge? Ai aruncat în mare, seara pe la opt, o sticlă de plastic în care ai pus un bileţel cu numele tău? Ai rămas să dormi într-o noapte pe un şezlong uitat pe plajă aproape de ţărm?

Ai făcut sex pe nisipul rece când luna zâmbea şi făcea cu ochiul la trupul vostru? Ai stat pe plajă ca să te bronzezi vreo şapte ore? Ai ascultat sub umbrela de soare, într-o după-amiază, pe plajă, melodia „Sea, Sex & Sun“ şi ai început să o fredonezi? Te-ai îndrăgostit vara la mare şi visai sub apă tot timpul? Ai cules o sută de scoici albe ca să-ţi faci un colier? Te-a înţepat vreodatǎ o meduză şi apoi ţi-a fost frică să mai intri în apă?

O mie de întrebări cu privire la mare, sex şi soare – ceva uşor de răspuns atunci când îţi aminteşti ce ai făcut vara trecută. Când ştii cât de bine ai îngropat smocul de ţigară în nisip şi paharul de bere, când nu ai uitat dansul în jurul focului de cauciuc, popicele, întrecerea în valuri la miezul nopţii… Aşa că, fă-ţi bagajele şi hai la mare!

Recommended Articles

5 Comments

 1. misto asta, chiar mi-a placut;)

 2. foarte misto 😀 imi place :>

 3. sea,sex&sun.so,hai la mare:))
  great pic.

 4. foarte interesant articolul.brusc m-a luat dorul de tinerete:).
  fotografia se potriveste perfect cu articolul.
  frumos.tineti-o tot asa!

 5. totul a pornit de la o melodie ” sea, sex and fun” de serge gainsbourg. ascultati-o cand aveti timp. merci:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *