Din jurnalul unei animatoare…


Din jurnalul unei animatoare

de Nicoleta Constantin – redactor

„P.S.: Viaţa de noapte e un joc periculos pentru o animatoare… Astăzi de dimineaţă m-am întors din clubul T, unde am dansat house timp de vreo şase ore. Patronul clubului, domnul V, m-a rugat să stau şi cele două ore peste program pentru că, cică, mă vă plăti în avans. Sper să se ţină de promisiune şi să nu cumva să-mi iau ţeapă. Am strâns luna aceasta vreo zece milioane, fără să trebuiască să întreţin relaţii sexuale cu «şeful». Sunt mulţumită de faptul că în sfârşit voi putea să-mi cumpăr rochia de la Mango şi pantofi de la Peeper, am şi bani să ies în oraş… e perfect. Numai că am lipsit de la cursuri la facultate şi încă nu ştiu cum am să învaţ sau să merg la examene.

Animatoare în T nu credeam că voi ajunge, dar viaţa şi neajunsul ei te îndreaptă către soluţii periculoase. Costum de scenă format din doua piese: bustieră şi pantaloni strâmţi argintii, piele bronzată (o săptămână la solar e suficient), machiaj strident, păr îndreptat cu placa şi puternic coafat, tocuri de zece centrimetri la pantofi, un pachet de ţigări şi două pahare de tequila sunt deajuns pentru o animatoare ca să-şi înceapă show-ul pe cub.

Viaţa de noapte în club este distractivă pentru cei care apreciează muzica house, cei care râvnesc la «jocul de picioare» al animatoarei blonde din faţa lor, cei care beau cu litrul vodka orange şi energizant, cei care preferă să se «afume»… dar pentru o animatoare este întotdeauna periculoasă (fiecare seară e un risc pe care şi-l asumă cu zâmbetul pe buze şi tristeţe în privire)…“

Recommended Articles

1 Comment

  1. ca sa primesti salariu trebuia sa intretii relatii sexuale ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *