Cupa Liceelor la Laser Tag: 8 Aprilie, prima confruntare

Cupa Liceelor la Laser tag

Înscrierea s-a încheiat şi au fost trase la sorţi echipele participante la “Cupa Liceelor la Laser Tag” organizată de către Teen Press şi găzduită de către LaserMaxx România.

În prima ediţie a competiţiei s-au înscris 7 echipe ce au avut curajul să-şi reprezinte liceul în arenă. Liceele ce se vor întâlni în arenă sunt: “Matei Basarab”, “Sfântul Sava”, “Gheorghe Lazăr”, “Al. I. Cuza” şi “Liceul Decebal”.

Astfel s-au format 2 grupe a câte patru, respectiv trei echipe ce se vor întâlni în arena LaserMaxx – City Mall în data de 8 Aprilie şi 15 Aprilie, ora 20:00.

Grupe sunt următoarele:

Grupa I – 8 Aprilie – ora 20 :00
“Burghezii” de la liceul Matei Basarab
“Mamelucii” de la liceul Sf. Sava
“B.A.D”. de la liceul Matei Basarab
“Cruciaţii Domnului” de la liceul Sf. Sava

Grupa II – 15 Aprilie – ora 20 :00
“The Animals” de la liceul A.I. Cuza
“Spliffnas” de la liceul Decebal
“Alpha Q” de la liceul Gheorghe Lazăr

Finala – 22 Aprilie – ora 20 :00

Câştigător 1 – Grupa I
Câştigător 2 – Grupa I
Câştigător 1 – Grupa II
Câştigător 2 – Grupa II

Mai jos poate fi văzuta extragerea grupelor:

[youtube]tWvqqQMUueI[/youtube]

Vino şi tu la arena LaserMaxx – City Mall pentru a-ţi sustine echipa favorită!

Recommended Articles

23 Comments

 1. oh it’s on!

 2. 1. faceti si voi video-ul public , nu privat ca sa-l putem urmari cu totii.
  2. sunt de parere ca toate echipele s-au inscris la acest turneu pentru distractie ; toate echipele au platit aceiasi suma de bani pentru a avea parte de aceiasi distractie. acum vine intrebarea : echipele din grupa I vor avea mai multe meciuri decat cele din grupa II , cu alte cuvinte vor avea parte de mai multa distractie decat cele din grupa II , pentru aceiasi suma de bani ? Nu ma intelegeti gresit , nu vreau sa joace ei mai putin , ci sa jucam noi mau mult… ca la urma urmei tocmai din acest motiv ne-am inscris , cum am spus si la inceput. Se poate sa facem … macar un amical ca sa compenseze ?

  1. Salutare,

   1. ne cerem scuze. acum e public

   2. Intelegem situatia. problema este ca numarul echipelor nu a depins de organizarea noastra. Din fiecare grupa trebuie sa iasa 2 echipe castigatoare, iar astfel va exista si o partida de baraj. Sistemul este gandit astfel incat fiecare echipa sa joace cel putin 3 meciuri, iar asta se va si intampla(fie ca le joaca in prima etapa sau in finala).

   🙂

 3. stai ca nu am inteles exact. Sa presupunem ca echipa X e in grupa a II -a si pierde ambele meciuri. Cum joaca un al 3-lea meci din moment ce e eliminata din grupa ? Si inca o intrebare : un meci inseamna practic o runda sau se joaca gen tur-retur sau 2/3 sau ceva de genul ?

 4. apropo… eu nu pun intrebari ca sa pot critica ulterior pe unii sau pe altii , doar vreau sa fiu informat , deci sa nu fie cu suparare 🙂

  1. Nu este nicio problema. Realizam ca e posibil sa nu fi explicat cum trebuie procedeul.

   In cadrul unei grupe fiecare echipa va juca cu fiecare din celelalte echipe.
   Ex: Grupa I – A cu B; A cu C; A cu D; B cu C; B cu D; C cu D;(fiecare echipa joaca 3 partide)
   Grupa II – A cu B; A cu C; B cu C; (fiecare echipa joaca 2 partide)

   Diferenta se face la Grupa II.

   caz 1: o echipa are doua victorii, deci se califica in finala automat; apoi mai are loc o partida intre cele 2 echipe ramase pentru a stabili cine merge in finala

   caz 2: toate echipele au cate o victorie. se trage la sorti o echipa ce se califica automat in finala, apoi are loc o partida intre cele 2 echipe ramase pentru a stabili cine merge in finala.

   Astfel, fiecare echipa participanta in Cupa Liceelor la Laser Tag joaca cel putin 3 meciuri.

   O partida= 1 joc= o runda= 12 minute in arena(timpul standard pentru o partida)

 5. grupa II : A,B,C.
  B castiga cu A
  B castiga cu C
  A castiga cu C
  —–
  B are 2 victorii
  A are 1 victorie , 1 infrangere
  C are 2 infrangeri
  ce partida se mai joaca ? Adica nu vad scopul disputarii unei partide intre A si C din moment ce A are mai multe puncte decat C.
  In acest caz, si A si C joaca 2 partide. e in cazul tau 1.

  1. In acest caz (la care recunoastem ca nu ne-am gandit) se pot stabili concret echipele ce vor merge in finala. Doua partide in plus nu fac subiectul competitiei si nu ar fi o competitie corecta.

   Un meci amical nu isi are locul intr-o competitie. In acest caz acesta ar fi un dezavantaj cauzat de numarul de echipe participante la competitie si nu de catre organizator. Cu toate acestea, echipele din grupa I au mai multe sanse de calificare decat echipele din grupa I.

 6. si inca ceva… personal mi se pare un sistem gandit in maxim 3 secunde … nu pot sa inteleg de ce daca fiecare echipa are 1 victorie trebuie sa tragem la sort ca prim factor de departajare ? Adica nu ar trebui sa fie ceva legat de CUM au jucat echipele respective ? Adica in orice sport, se iau toti factorii posibili in calcul ( pentru departajare ) apoi se trece la o tragere la sorti … adica la norocul pe care il are cineva in momentul acela, un factor aleatoriu care nu tine de nimic legat de ceea ce a facut echipa , dar se recurge la acest lucru pentru a inainta in concurs. Poate nu e degeaba pus ca ULTIM factor de departajare in orice sport, orice competitie etc. Va ridic un mare semn de intrebare, poate reganditi si voi sistemul …

  1. Cu siguranta o sa luam aceste sfaturi in considerare. Daca nu putem in cadrul acestei editii o sa le folosim in cadrul urmatoarei editii.

   In cadrul acestei editii, calificarea se bazeaza pe numarul de victorii avute. Astfel, daca ne-am baza pe scor intr-un caz particular, ar trebui sa ne bazam pe scor in toate cazurile.

   In plus, revenim la cazul 2(fiecare echipa are o victorie). Daca ne-am baza pe scor, atunci 2 echipe ar merge mai departe, iar a treia echipa nu ar mai avea sansa sa joace si al treilea meci. Metoda aleasa de noi, tragerea la sorti, este cea ce garanteaza un minim de 3 partide fiecarei echipe in acest caz.

 7. deci echipele din grupa I au mai multe sanse de calificare decat echipele din grupa I ? :)) oke inteleg ca ai gresit la scris. Dar acum serios vorbind , cand ai scris acel CAZ 1 de mai sus , era logic ca daca o echipa are 2 victorii , inseamna ca le-a batut pe celelalte 2 echipe . In acest caz, in grupa ramane un meci de jucat , adica intre cele 2 echipe care au momentan 1 infrangere => una dintre ele o sa termine cu 1 victorie , 1 infrangere , cealalta cu 2 infrangeri. Cu atat mai mult , accentuez faptul ca nu ati stat sa va ganditi la un sistem impartial . Si sa nu vorbim de corectitudine in cazul de fata..daca ati vrea acest lucru , v-ati gandi cum ati putea face acest sistem unul echidistant si nu ati lua sugestiile ca pe o critica .

  1. In niciun caz nu am luat sugestiile ca pe o critica,ba chiar am icnercat sa gasim solutii impreuna, solutii ce se afla in concordata cu metoda standard de calificare. Multumim 🙂

  2. Dupa cum poate fi vazut in comentariile de mai jos, am luat o hotarare in acest sens 🙂

 8. Am si eu o intrebare.
  Grupa I joaca pe 8 aprilie.
  Asta inseamna ca pe 8 aprilie se vor juca toate meciurile din grupa I, adica fiecare echipa cu fiecare, adica in ziua respectiva vor fi 6 meciuri?

 9. Referitor la cazul 2. Nu inteleg de ce este nevoie de tragere la sorti, din moment ce Laser Tag-ul este un joc pe puncte. Cel mai corect ar fi ca in cazul in care fiecare echipa are cate o victorie si o infrangere, sa se califice cele 2 echipe care au adunat cele mai multe puncte adunate in cele 2 meciuri.

  1. Dat fiind faptul ca exista pana acum 2 recomandari in acest sens. Cosideram corect ca in ziua desfasurarii celei de a doua grupe, organziatorii, impreuna cu echipele sa stabileasca, inaintea partidelor, de comun acord modalitatea de calificare considerata corecta de catre 2 din 3 echipe, respectand desfasurarea standard a competitiei(fiecare echipa joaca cu cealalta). Modalitatea de calificare stabilita va fi valabila doar in cazurile speciale.

   Acest lucru nu va afecta in niciun fel desfasurarea competitiei in grupa I.

 10. premii ceva ?

 11. Din cate am inteles eu , noi cei din grupa a 2-a joaca decat 2 jocuri …. nu inteleg de ce , pentru ca ni s-a zis ca vom juca minim 3 meciuri… are dreptate razvan… nu se joaca 3 meciuri , ci 2 !!!

 12. Din cate am inteles eu , noi cei din grupa a 2-a joaca decat 2 jocuri …. nu inteleg de ce , pentru ca ni s-a zis ca vom juca minim 3 meciuri… are dreptate razvan… nu se joaca 3 meciuri , ci 2 !!! …

 13. Da..au dreptate… si asa 3 meciuri sunt destul de putine avand in vedere si ca dureaza 12 minute,… acum un an am participat la cupa liceului la laser tag si cu 20 de lei am jucat intr-o grupa de 4 echipe , 6 meciuri ( 3 tur, 3 retur ) de 15 minute + inca altele daca te calificai….. asa pentru 20 de minute nu prea vad multe motive pentru a ma deplasa pana acolo avand in vedere ca fac 2 ore pe drum dus-intors.. mergeam pentru distractie , nu ca sa ma mandresc ca am castigat la o tragere la sorti cupa laser tag fara a juca 1 minut…

 14. Dar daca am face rost de o echipa pemtru a scapa de toate aceste inconveniente, i-ati mai lasa să se mai inscrie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *