Relatii

relatii-stoian_andreea-colab_foto-teenpress

de Andrei Antonescu – colaborator
foto: Andreea Stoian – colaborator foto

Mă întreb de ce în timpul adolescenţei, principala noastră grijă este cum să construim relaţii şi cu cine. Asta este în mintea tuturor, la şcoală în timpul cursurilor, ne gândim la acea persoană dragă, visăm că ne ţinem de mâini şi ne sărutăm pasional la lumina lunii, eventual cu un cântăreţ la vioară lângă noi.
Suntem confuzi şi ne bazăm pe prietenii noştri ca mesageri sau ca doctori în dragoste.

Ne concentrăm aşa de mult pe nişte relaţii, care se pot duce pe apa sâmbetei din cele mai minuscule lucruri, cea mai mică replică sau cel mai mic gest este un detonator şi riscă să fie declanşat.

Suferim pentru ce nu ar trebui, şi da, este cu adevărat frumos, vor fi nişte amintiri frumoase la un moment dat în viaţa noastră, dar este peste puterile noastre de înţelegere.

Chiar consider şi cred că îşi dau şi unii singuri seama de faptul că suntem mult prea mici pentru a înţelege dragostea pe deplin, este un lucru foarte complicat şi noi nu îi facem dreptate cu drăgălăşeniile noastre. Toate bileţelele de dragoste, privirile timide şi cadouaşele prin care ne exprimăm, vezi-Doamne!, „dragostea pură“.
Este ceva mai mult decât atât şi probabil că o să primesc mult timp un „buuu!“, dar este un lucru adevărat şi tind să cred că unii dintre voi vor înţelege asta.

Mai este mult timp în care puteţi cugeta asupra acestui subiect; şi nu a zis nimeni să nu experimentaţi, dar nu vă avântaţi prea repede să spuneţi „Te iubesc!“, pentru că nu credeţi asta cu adevărat şi nu înţelegeţi, nici eu nu înţeleg, dar ştiu măcar motivul.

Sunt sigur că mulţi dintre voi (cititorii noştri dragi) aţi făcut, nu pot să zic greşeala, ci nesăbuinţa să vă dedicaţi timpul vostru şi sufletul pentru cineva, şi aţi avut încredere în acea persoană, pentru ca mai apoi să suferiţi enorm din cauza asta.

Ideea este să vă gândiţi de două ori la relaţiile pe care aveţi de gând să le aveţi şi la persoana cu care vreţi să le aveţi. Vă spun că până la 20 de ani (cel puţin) o să aveţi mii de relaţii, şi toate efemere.
Aici închei. Ideea este scurtă, tot ce vă sugerez să faceţi este să o luaţi în seamă în unele dăţi şi să aveţi mai multă grijă pe viitor.

P.S.: Acum săriţi cu comentariile.

Recommended Articles

7 Comments

 1. sensibil subiectul:)si dragut tratat iar poza superba:))LIKE LIKE LIKE

  1. Andreea Stoian

   Nu e chiar superba, dar multumesc pentru apreciere. >:D<

 2. Andreea Mocanu

  Bravo Andreeeeeeeeeeeeeeei 🙂

 3. sunt total de acord cu tine…

 4. Articol- bine tratat, cel putin din punctul meu de vedere. Il percep ca un fel de reminder a aceea ce stiu deja, dar e bine sa mai aud/citesc/gandesc. Partea aceea cu 20 de ani e orientativ, dar sa zicem ca e o cifra buna pentru marea majoritate.
  Foto- vad ca au gasit un Stoian inlocuitor pe foto… :)) Just kidding… 🙂
  Bafta in continuare!

 5. cum poti sa zici asa ceva andreea?
  tu faci numai poze geniale.

 6. uuum, eu cred ca partea cu “suntem mult prea mici pentru a înţelege dragostea pe deplin” nu e tocmai adevarata. Nu vad de ce varsta e chiar atat de importanta, avand in vedere ca totul depinde de sinceritatea sentimentelor, fie ca ele sunt la 17, 25 sau 30 de ani.
  Pana la urma, fiecare are felul sau de a iubi si daca o face mai devreme sau mai tarziu, chiar nu conteaza. Nu vad de ce ar trebui sa punem etichete pe tot ce inseamna dragostea in adolescenta sau sa spunem ca sentimentul nu e sincer si intens.
  Iti inteleg si respect opinia, totusi. Felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published.