Masoneria, conspiratia de sub ochii nostride Ioana Miclea – colaborator
sursa foto: www.badpolitics.ro

În ultima jumătate de deceniu, tema „masoni“ sau „Illuminati“ a fost din ce în ce mai controversată. Deşi este foarte greu să găseşti detalii concrete despre apariţia şi propagarea în timp a acestei grupări secrete, poţi afla destul de uşor că şi-au făcut simţită prezenţa în marea majoritate a evenimentelor-cheie de până acum.

Ordinul iluminaţilor a fost înfiinţat în Bavaria, Germania, de către un fost iezuit, Adam Weishaupt, în 1776. Gruparea era formată din liber-cugetători, liberali, republicani (deci antimonarhici) şi pro-feminini, recrutaţi din lojele masonice. Ea a urmărit să promoveze perfecţionismul. Pentru început, vi se par inofensivi, nu? Dar ce-ar fi dacă v-aş spune că ceea ce iniţial pare o întâmplare, se transformă în ceva calculat şi programat de această grupare ocultă?

Să ne amintim, spre exemplu, prăbuşirea Turnurilor World Trade Center din 11 septembrie 2001. Mass-media a încercat elaborarea mai multor teorii privind acest dezastru pentru a acoperi de fapt cauza adevărată. Aparent, illuminati au fost în spatele acestui „atac aerian“. Multe imagini arată clar că avioanele aveau amplasate bombe cu napalm, lucru care nu putea fi făcut de teroriştii arabi, care au fost învinuiţi. S-a demonstrat că acele explozii nu puteau fi decât controlate. Motivul pentru care illuminati ar fi făcut asta este singurul mare plan al lor: Noua Ordine Mondială.

Ideea centrală în teoriile conspiraţiei despre o „nouă ordine mondială“ este că o elită mondială ocultă ar conspira în vederea atingerii ţelului constituirii într-un final a unui guvern mondial, care ar înlocui rapid guvernările statelor naţionale suverane şi ar pune capăt luptelor pentru putere pe plan internaţional.

Numerologia reprezintă una dintre cele mai importante părţi ale ocultismului. Dezastrul de la 11 septembrie este doar un semnal de alarmă cu privire la Noua Ordine Mondială. Turnurile gemene în sine semnificau numărul
11. În arta ocultă, 11 este unul dintre cele mai venerate numere, alături de cifra 6.

Illuminati s-au infiltrat, de asemenea, şi în muzică. Cu ajutorul celor mai idolatrizate staruri, au ajuns să manipuleze întreaga masă a populaţiei. Cum? Prin imagini şi semnale trimise şi înregistrate doar la nivelul subconştientului. Cum ar fi introducerea simbolului lor suprem – piramida cu un ochi (ea se regăseşte şi pe anumite bancnote, cum ar fi dolarul american). Se spune că artiştilor li se oferea o sumă importantă de bani şi, de asemenea, li se asigura faima în schimbul sufletului lor.

Mulţi artişti au încercat să spună lumii despre această organizaţie, prin versurile cântecelor lor, dar au fost omorâţi. Michael Jackson, Tupac şi Bob Marley sunt doar câteva din cele mai cunoscute cazuri. Din aceeaşi cauză, s-ar părea că Eminem va urma.

În concluzie, această grupare ocultă are în mâini viitorul nostru, deşi nu ne dăm seama.

Recommended Articles

5 Comments

 1. Siguur:)) Dacă e aşa super conspiraţie, cea mai mare putere din lume, cum de le putem descifra aşa zisele “mesaje” atât de uşor? Tot căutând oameni care vor să vă omoare uitaţi să vă trăiţi viaţa:)

  1. Intr-o zi o sa vezi ca nu e chiar asa cum crezi tu. Nu ti se pare cam ciudat ce se intampla in ultimi ani pe pamant? Cutremure de magnitudine foarte mare care au loc de distante de 1 an, 1 an jumate, furtuni tropicale extrem de violente, criza economica, razboaie care nu se mai sfarsesc, proteste, revolutii, atentate teroriste, tensiunea dintre tarile arabe, sunt atatea lucruri. Nu iti dai seama ca e ceva la mijloc?

   1. Da, tot ce ţi se întâmplă rău în viaţă e din vina masonilor. Bravo, ai descoperit! Numai să nu fi în pericol acum, cică îi omoară pe ăia care ştiu prea multe. Folosiţi Dan Brown pe post de Biblie, poate vă ajută să mai desluşiţi mistere d-astea 🙂

    1. /:) Da, si ca am luat 4 la romana tot din vina lor e, sa stii. :o3 Am zis eu ca tot ce mi se intampla rau in viata e din cauza lor? Nu! Si hai sa-ti explic de ce nu ii omoara pe astia care stiu multe despre ei, dar totusi sunt oameni de rand, asa ca noi. Atata timp cat eu, un om de rand, iti explic tie despre masonerie’n stuff, probabil tu sau persoana careia ii explic o sa reactioneze exact cum ai facut tu, adica o sa fi luat peste picior si nu o sa ii dai dreptate celui care iti vorbeste. Daca un om ca un muzician sau o persoana cunoscuta vorbeste despre asta in timpul unui concert sau la o emisiune TV, cei care il ascult sunt in numar foarte mare si majoritatea pot sa fie de acord cu el pentru ca are o infulenta mai mare, fiind o persoana cunoscuta..John Lenon, Michael Jackson, Bob Marley, Princess Diana, J.F.Kennedy au fost omorati tocmai pentru ca vorbeau despre lucrurile astea. Informeaza-te..dar alege informatia cu atentie, nu trebuie sa crezi tot ce se spune despre masonerie. Oricum, asta e tot ce am avut de zis, nu are rost sa stau la discutii cu o persoana care se face ca nu ma aude si ma ia peste picior. Te respect asa cum ma respecti si tu pe mine. Ciao! 🙂

     1. Eu cred ca esti mason:) Ciao!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *