Highschool Uber Fest – balul liceelor din Bucuresti

UberFest

Uber Fest

Sâmbătă 23 Noiembrie, 2013, începând cu ora 13.00, până târziu în noapte, liceenii din Bucureşti se întâlnesc la Highschool Uber Fest – balul liceelor din Bucureşti!

Întâlnirea are loc în Turbohalle, adresa: Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B, sector 6, Bucureşti!

Vor fi concursuri, concerte şi voie bună!
• Poţi participa alături de trupa de teatru din care faci parte la “TROFEUL MASCA” – concursul trupelor de teatru formate din liceeni – detalii şi regulament la: https://www.facebook.com/notes/highschool-uber-fest/regulamentul-concursului-de-teatru-highschool-uberfest/715717835156181

• Dacă talentul îţi permite poţi încerca să câştigi „TROFEUL UTV” la karaoke

• Sau poţi să că candidezi alături de partenera/partenerul tău pentru titlul de Miss şi Mister Highschool Bucureşti şi apoi, din poziţia de câştigător să pleci într-o excursie de trei zile la Veneţia!

• Dacă nu te regăseşti în nici o ipostază de mai sus poţi doar să-ţi susţii favoriţii şi să participi la marea petrecere alături de Gojira & Planet H, Electric Fence, Antonia şi PARAZIŢII!!!
Toate evenimentele se vor desfăşura cu ajutorul generos al UTV şi Radio 21, şi vor fi prezentate de VJ Liza Sabău de la UTV.

Nimeni nu scapă fără premiu, vor fi daruri din belşug! După miezul nopţii cu biletul de acces participi la Tombolă Highschool Uber Fest şi ai posibilitatea să câştigi premii generoase!

Biletele costă 35 de lei în avans şi pot fi achiziţionate din reţeaua myticket.ro, „The Back Door” – Str. Icoanei nr. 23, „Fire Club” – Gabroveni 12/Covaci 7, „Music Room Cafe”B-dul Dacia/Dorobanţi, „Underworld” – Str. Colţei nr. 48 şi de pe Lipscani de la „Căruţă cu cârnaţi”, dar şi de la distribuitorii autorizaţi din licee.
La intrare un bilet va costă 45 de lei.

Detalii pe: https://www.facebook.com/hsuberfest

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.