7 trupe în finala byron – Rock Your High School

Byron Rock Your High School

București, 12 noiembrie 2013 – Juriul ediției de anul acesta a competiției byron – Rock Your High School, dedicată trupelor de muzică alcătuite din liceeni, a ajuns la un verdict! Dintre cele 16 formații înscrise în concurs, vor merge mai departe 7. În ordine alfabetică, acestea sunt AnySound (Oradea), Blue Strings (Oradea), Crossbone (București), Fresh (Întorsura Buzăului), The Purple Dandies (București), Timeline (București) și Youvenis (Întorsura Buzăului).

Finala byron – Rock Your High School va avea loc duminică, 17 noiembrie, în Club Fabrica din București (Str. 11 Iunie, Nr. 50) începând cu ora 17:30. În plus, la sfârșitul serii ne bucurăm să-i avem invitați în concert pe clujenii de la Lights Out!, câștigătorii premiului de popularitate la ediția din 2010!
Intrarea va fi liberă până la ora 21:00. După această oră, intrarea va fi 15 lei.

Juriul concursului, alcătuit din Dan Byron (byron), 6fingers (byron), Vali Rauca (Grimus), Șerban-Ionuț Georgescu (White Walls), Bogdan Șerban (Radio Guerrilla) și Horea Marc (Festivalul Jazz in the Park Cluj-Napoca) a acordat fiecărei trupe înscrise în preselecție câte un punctaj urmărind trei coordonate – calitatea interpretării (tehnica instrumentală / vocală), coeziunea (lucrul în echipă) și vibe-ul (energia transmisă). La final, două trupe au avut egalitate de puncte, iar juriul a decis ca ambele să participe în finala live de la Fabrica, ducând la o finală de 7 – spre deosebire de 6 trupe, cum fusese anunțat inițial.

Trupele participante vor putea primi ore de studio pentru înregistrarea unui demo/EP și invitația de a cânta în deschiderea concertului aniversar byron – 7 ani (locul I), o pereche de monitoare in-ear personalizate de la Ultimate Sound (cea mai bună prezență scenică), participarea la o sesiune GuerriLIVE Radio Session (premiu special Radio Guerrilla) și invitația de a participa la ediția 2014 a festivalului Jazz in the Park de la Cluj-Napoca (premiu special Jazz in the Park).

Haideți așadar duminică la Fabrica pentru a vă bucura de o seară de muzică tânără și a auzi cum sună viitorul muzicii românești!

byron – Rock Your High School este organizat de byron Management și YouthBank, având ca partener principal BRD – Groupe Societe Generale. Scopul concursului este promovarea și susținerea formațiilor alcătuite din liceeni.

Leave a Comment