Cum imi mentin zambetul si increderea in mine indiferent de perioada din luna

KV - PINKDAY_1

de Maria Tudor – Editor-Sef

Pe ultima sută de metri de vacanță, încercând să mă bucur de fiecare rază de soare a verii ce se apropia necruțător de termenul de expirare, am zis să fac ceva îndrăzneț, ceva ce nu am mai făcut până atunci și care va încheia în mod senzațional anotimul căldurii și al libertății. Așa că am zis să merg la un aventura park, respectiv la Edenland. Ideea îmi surâdea de ani de zile, adrenalina îmi creștea numai la gândul că voi fi prietena lui Tarzan pentru câteva ore, însă nu s-a ivit ocazia, până într-o zi senină de început de septembrie.

Plină de energie și optimism, am intrat pe poarta pădurii – da, la Edenland, pădurea chiar are o poartă –, neștiind exact la ce să mă aștept. După ce m-am echipat și simțeam că mă pregătesc să urc pe Everest, am trecut la instructaj, pe care l-am cam ignorat ce-i drept – mare prostie! Eu voiam să trec direct la acțiune și să arăt lumii cât de neînfricată eram în echipamentul meu cu o mie și una de sfori și cârlige, chiar dacă nu știam neapărat ce fac toate acele accesorii care îmi trăgeau corpul în jos. Așa că, am început cu un traseu ușor, de încălzire cică, pe care credeam c-o să-l parcurg la fel de rapid precum un roman polițist. Însă, evident că lipsa mea de experiență ca maimuță în copaci și-a spus cuvântul.

Deși eram proaspăt venită dintr-o tabără de fitness, nu a fost deloc floare-la-ureche să trec de acele obstacolele forestiere. Totuși, cu fiecare încordare a mușchilor, mă simțeam în mod paradoxal și mai motivată să-mi duc misiunea la bun sfârșit și să mai bifez încă un traseu. Preferatul meu a fost pe departe cel exclusiv format din tiroliene. Dacă vreți să vă simțiți supereroine pentru câteva secunde, trebuie neapărat să-l încercați. Tot sărind din copac în copac, am înțeles în sfârșit ce simțea Spiderman atunci când pendula printre zgârie-norii din New York. Pelerina și masca îmi mai lipseau ca să îmi intru complet în rol, că băieți frumoși în pericol găseam eu.

La sfârșitul zilei, am realizat că demult nu am mai făcut ceva atât de spontan, fără ca nimic să mă oprească. Trebuie să recunosc însă că fără confortul oferit de absorbantele Libresse Roll.Press.Go, care au ambalaj resigilabil de jur-imprejurul absorbantului ce permite aruncarea acestuia la coș cu maxim de discreție, nu m-aș fi putut bucura de acea zi cu aceeași intensitate. Libresse a avut în vedere că nu toate locurile sunt la fel de curate precum „sanctuarul“ nostru de acasă și că schimbarea absorbantului într-un loc public poate reprezenta o oarecare provocare. Astfel, producătorii au conceput încă de anul trecut un sistem simplu de sigilare, cu margini auto-adezive, care permite aruncarea absorbantului într-un mod igienic, ce nu dă deloc bătăi de cap.

Nu o să te întreb „Ce ți-ai putea dori mai mult?“ încă, deoarece avantajele și oportunitățile nu se opresc aici. Libresse a lansat recent campania promoțională PINKDAY, desfășurată între 15 octombrie și 30 noiembrie, care te încurajează să fii mai îndrăzneață și să dai frâu liber fanteziilor tale despre cumpărături, pofte, mofturi și fițe. Și pentru că Libresse ne ajută mereu să ne bucurăm de viață la maximum, de data aceasta ne oferă și mijloacele prin care ne putem transforma visele dulci ca vata de zahăr în realitate.

Dacă achiziționezi produsele Libresse cu etichetă promoțională și trimiți codul unic pe www.libresse.ro sau prin SMS la 1812 până pe 30 noiembrie, poți fi răsplătită cu 100 de Euro pe zi, sau, dacă ai o zi norocoasă, cu premiul cel mare de 5000 de Euro. Acum, nu mai ai nicio scuză să nu te răsfeți cu o sesiune de shopping sau cu o vizită la saloanele de înfrumusețare – sau, de ce nu, cu amândouă!

Așadar, datorită lui Libresse, acele momente când ne întrebăm de ce ne-a făcut Dumnezeu fete și clipele când trebuie să ne privăm de bucuria unei zile active și luminoase vor deveni doar o amintire care nu ne va mai răscoli niciodată. Mai mult, Libresse ne trimite și la cumpărături, oferindu-ne toate resursele materiale pentru a deveni femei radiante și încrezătoare, de neoprit.

Acum, ce ți-ai putea dori mai mult?!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *