Am fost si la Street Heroes Cool as Ice – Part 2

Am fost si la Street Heroes Cool as Ice - Part 2

Am fost si la Street Heroes Cool as Ice - Part 2

de Ana Tudorache – corespondent
foto: Cătălina Cosma – fotoreporter

Iată că a venit şi luna februarie, şi odată cu ea şi festivalul de cultură urbană Street Heroes Cool as Ice – Part 2, aceasta fiind a noua ediţie a cunoscutului eveniment.

Astfel, în data de 8 februarie, toţi pasionaţii de muzică, artă urbană, sporturi extreme, breakdance, gaming şi streetball s-au adunat în Turbohalle, pentru a da startul a 24 de ore de distracţie.

Am fost si la Street Heroes Cool as Ice - Part 2

Nu au lipsit nici concursurile de skateboarding, BMX şi role, în care participanţii au dat tot ce au avut mai bun pentru a prinde un loc pe podium şi pentru a se califica în semifinalele din vară. Rămânem tot în zona competiţiilor, unde menţionăm şi bătăliile pentru DJ şi MC Heroes, cel din urmă fiind câştigat de un puşti de 12 ani care a reuşit să strângă cele mai multe aplauze din partea publicului.

Am fost si la Street Heroes Cool as Ice - Part 2

Anul acesta, ediţia s-a desfăşurat într-un setup nou, astfel că cei prezenţi s-au putut bucura de trei săli special amenajate: una dedicată sporturilor extreme, o alta pentru entertainment şi o a treia sală dedicată artei.

După ce am fost impresionaţi cu trick-uri care mai de care mai spectaculoase şi am putut vedea competiţii aprige nu numai la skateboarding, BMX sau role, ci şi la streetball, toate ţinute într-o atmosfera întreţinută de Bass Turbat (Dru Klein, Unloka, Hardplay), a urmat momentul tensionat al serii, şi anume premierea. Aşadar, la disciplina role, locul I a fost ocupat de Mihalcea Alexandru, urmat de Manea Ionuţ, clasat pe locul al doilea.

Am fost si la Street Heroes Cool as Ice - Part 2

Am aflat şi cine a urcat pe podium, am scăpat, deci, şi de emoţii, aşa că evenimentul a continuat cu şase super concerte. Astfel, pe scenă au urcat Raku, Haarp Cord, CTC, M.O.P, Massappeals şi Jikay, ce i-au băgat în priză pe cei prezenţi şi au petrecut până a doua zi dimineaţă.

Deşi bodyguarzii au fost… puţin prea violenţi, iar la garderobă a fost o aglomeraţie de nota 10, un lucru este sigur, ediţia cu numărul nouă marca Street Heroes s-a ridicat la nivelul aşteptărilor şi a dovedit încă o dată că poate să dea startul la distracţie fără limite.

Am fost si la Street Heroes Cool as Ice - Part 2

Aşteptăm cu nerăbdare următoarea ediţie! Big up, SH!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *