Adevărul te mai și răcorește uneori

Adevarul te mai si racoreste uneori
de Sabrina Canea – redactor

De la cumpărat tampoane și prezervative, la filmări fake ruinate de prieteni și până la intrat în camere peste cine nu trebuie, cu toții am întâmpinat de-a lungul timpului situații haioase care au degenerat până în stadiul de a deveni jenante și/sau penibile.

Desigur, într-o astfel de situație, când n-ai ce face altceva decât să intri în pâmănt de rușine și când roșeața feței nu ți se diminuează nici dacă îți bagi moaca în Oceanul Arctic, este cât se poate de important să primești o anumită doză, mai mare sau mai mică, de răcoare și, de ce nu, de un sfat răcoritor. Trebuie să recunoști că uneori o palmă rece peste față este binevenită, iar asta mai ales când această palmă te salvează din momente speciale.

Unii sunt mai mult sau mai puțin norocoși în ceea ce privește situațiile astea neprevăzute, e clar. Totuși, există scăpări orișicând, cu toate că scăpările astea îți pot da cu lopata în cap și să te bage și mai mult în pământ. Viața e frumoasă, hai s-o bem la rece! Situațiile astea, totuși apar când te aștepți mai puțin.

Întâmplător, cunoști o gagică mișto. O scoți și tu la un cico, la o savarină, la un film și vă intrigați unul pe altul. Ce e de făcut? Pai, gândind ca un mascul feroce ce ești, o înhați și o conduci în apartamentul tău regal. O atingi suav și tandru pe aici și pe dincolo, o duci în camera ta, unde atmosfera este numai bună de ce-ți trece ție prin cap (și nu numai – hehe). Totul merge bine și frumos, până când vine timpul ca textila să iasă din peisaj.

E OK, la primul start, hai, la al doilea, dar ca un tânăr prea slab experimentat cum ești, sutienul este obstacolul suprem. Tragi de el, bagi unghiile, încerci să-l smulgi – nimic. Starea de nervi se va transforma ușor în frustrare, având în vedere că un tip bine ca tine este dovedit de un sutien amărât.

Iar aici își face apariția în platou elementul de care vă vorbeam – palma răcoritoare. Realitatea e crudă cu tine și trebuie să te lași învins de această dată – admiți că habar n-ai să desfaci o prostie de sutien. Vă uitați unul la altul ca proștii – tu și cu gagica. Care e cel mai la îndemână lucru pe care îl poți face? O chemi pe maică-ta să te ajute. Adevărul răcoritor. Acum știi să desfaci un sutien și, ca să mai calmez spiritele puțin, îți poți potoli rușinea cu un Sprite și mai răcoritor.

Altădată, te hotărăști să dai bine pe net, să pui toate rețelele de socializare filmulețe cu tine mare smârdoi. Ce poți să faci ca să atragi atenția? Ce zici de flotări într-o mână? Da, ar putea merge după părerea ta. Totuși, nu ești în postura în care să te poți lăuda cu zeci de flotări și într-o singură mână, așa că vei trișa (poți face asta, de ce nu?).

Iei fain frumos un trepied, aparatul de fotografiat setat pe modul de filmare și îl așezi frumos, în baie, pe o parte. Tu, ca un hoțoman, vei face flotările pe perete, în poziție verticală, adică niciun pic de stres. Numai că, în timp ce tu faci pe nebunul și te rupi în figuri mai ceva ca Chuck Norris, intră un prieten peste tine în cameră și îți dă peste cap tot clipul. Adevărul răcoritor te lovește din nou. Doar știi că minciunica are picioare scurte, așa-i? Totuși, transpirația provocată de rușinea ta se poate diminua cu un Sprite rece și fresh, deci e chill.

În altă zi, tu pisi sexy, divă bine, doamnă convinsă, îți conduci mașina prin oraș. Te duci și tu, ca fetele, să te răsfeți – o spa, un coafor, o manichiură, chiar nu contează ce alegi. La un moment dat, totuși, începe să-ți iasă fum de sub capotă. Ce naiba e de făcut? De unde până unde fum, așa din senin? Tragi pe dreapta, doar nu-ți permiți să iei foc tocmai azi, porți pantofii de firmă, ce puii mei? Ridici capota și devii gagică afumată instant.

De departe însă te vede un motociclist drăguț și se oferă să te ajute. Evident, poți accepta, dar cum caracterul tău este pragmatic, iar orgoliul nu te lasă să pari neajutorată (deși ești). Îi spui tipului că totul este sub control. În momentul doi, tu fugi spre portbagaj, deschizi frumușel și iei un cric. Te întorci la capotă și încerci să deslușești utilizarea cricului împreună cu motorul. În vremea asta, tipul aproape își dă palme. Adevărul răcoritor lovește din nou – nu le ai nici cu mașinile, nici cu agățatul. Tipul te pune să stai cuminte într-o parte cât îți repară el mașina. Răcorește-ți pasiunea față de mașini cu un Sprite.

Orice ai face, situațiile prostești nu pot fi evitate, iar daca îmi spui că n-ai trecut printr-un moment ca ăsta te voi pocni cu un adevăr răcoritor peste ceafă. Totuși, fiecare moment stâjenitor care te face să ieși din casă poate fi ameliorat cu un gust fresh și adevărat de răcoritor al unui Sprite. Ia o pauză. Bea un Sprite. Te provoacă la un adevăr răcoritor.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *