Relationshipwrecks – Tu cat de iubibil esti?

Relationshipwrecks -

Relationshipwrecks_LOGO

de Ana Maria Căciulă – redactor

Am tot auzit de-a lungul anilor tot felul de motive pentru care cuplurile se ceartă şi bineînţeles că nu îşi recunoaşte niciunul vina şi întotdeauna celălalt a greşit.

Dar eu sunt ferm convinsă că lucrurile nu stau aşa şi că totul ţine de atitudine. Suntem aproape tot timpul cufundaţi până la gât în problemele şi stresul de zi cu zi şi devenim iritaţi şi puţin superficiali. Astfel, uităm că de fapt gesturile mărunte sunt cele mai importante şi aruncăm priviri urâte sau cuvinte grele aiurea în aer, când nici măcar nu avem vreun motiv real pentru care să iscăm o ceartă.

Pentru unele cupluri, cearta este esenţială, deoarece aceasta întreţine cumva relaţia, făcând lucrurile mult mai interesante, mai ales dacă vorba „Cu cât e mai dură cearta, cu atât e mai dulce împăcarea“ se dovedeşte a fi adevărată. Însă nu oricine poate avea o relaţie bazată pe haos, ci cei mai mulţi îşi doresc linişte şi pace, lucru de care nu mulţi au parte. Oare de ce?

Răspunsul este simplu şi chiar în faţa ochilor! Nu trebuie să faci altceva decât să fii… iubibil. Aşa cum un om frumos va fi întotdeauna mai bine plătit, aşa şi atitudinea ta poate întoarce situaţia relaţiei tale la 180 de grade. Un singur zâmbet este suficient pentru a-l face pe cel de lângă tine fericit, în loc să stai îmbufnat din cauza oboselii acumulate de-a lungul zilei.

Oricine are momente sau zile proaste, dar tratarea partenerului sau partenerei cu bombăneli nu o să facă pe niciunul să se simtă mai bine. Aşa că data viitoare când te simţi obosit şi fără chef, spune-i asta cu un zâmbet pe buze, nu cu o mormăială şi o să vezi imediat diferenţa de la „Tu îmi ascunzi ceva!“ la „OK, îmi spui dacă te pot ajuta să te simţi mai bine“.

Prin urmare, sper că am fost de ajutor şi că cei care tind să fie bosumflaţi, să înveţe ceva de aici. Vă doresc să fiţi iubibili!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *