Horrorschiopu’ lu’ mama Bibanu’


Horrorschiopu' lu' mama Bibanu'

de Alina-Andreea Ionescu – redactor

Berbec – De la un timp începi să asculţi balade şi să te agăţi de fiecare vers doar pentru că te temi ca iarna asta să nu fie cum s-a prezis şi orele prea lungi. Stai chill şi relaxează-te! Orele se pot scurta, UNEORI!

Taur – Nerăbdarea te împinge la acte necugetate! Este bine de ştiut că dacă un neuron s-a acomodat cu o idee, rămâne cu coarnele înfipte!

Gemeni – Fidelitatea nu este calitatea ta principală. Abia când se produc ciocniri, observi pietrele ce cad de sus. Nu te teme! Odată cu maturitatea vine şi loialitatea.

Rac – În sânul familiei te simţi superior. Asta explică de ce ai uitat de forma iniţială a abdomenului tău… Aşa că pune-te pe abdomene şi nu te mai lega de celulita altora!

Leu – Legea lui Murphy „Telefonul va suna când eşti de partea cealaltă a uşii, căutându-ţi cheile.“ Păcat! Ai renunţat în a le mai căuta pentru că ai uitat să îţi încarci telefonul. Mai multă atenţie!

Fecioară – Lasă timiditatea! În ultima vreme nu ai mai scos capul din cochilie. Treci la agăţat cât mai ai timp. Uită de sensul denumirii zodiei şi treci la atac! Mult succes!

Balanţă – Partenerul de viaţă te susţine. Lipsa acută de bani e primul lucru bun pe care ţi-l face. Ce? Doar aşa nu o să fii obligat să cari tu portofelul.

Scorpion – Cred că e timpul să mai iei o pauză! Dacă continui să fii vedeta petrecerilor o să îţi fie greu să te adaptezi programului de la şcoală!

Săgetător – Eşti un curtenitor, posedezi o frumuseţe reală şi un farmec sigur. Ai devenit ca o pastilă pentru cei din jur, pentru că îi binedispui.

Capricorn – Te acomodezi foarte repede cu sarcina de a nu face nimic şi de a lenevi pur şi simplu! Eşti o pradă prea uşoară pentru capetele independente.

Vărsător – Fiindcă ai fire de artist ni se pare normal să consideri copiatul o artă desăvârşită! Şi mai aşteaptă un pic, pentru că anul abia a început.

Peşti – Deh! Cât timp le ştii pe ale tale, de ce să te complici în a le explica şi celorlalţi? Eşti un visător şi zburzi neîncetat prin nori pufoşi şi roz. De la atâtea dulcegării ai grijă să nu dai în diabet!

Recommended Articles

1 Comment

  1. dana. naty e mai buna decat joey

    :)))) f tare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *