Horrorschiopu’ lu’ mama Bibanu’

rubrica_horrorschiopu_teen_press_logo

de Andreea-Alina Ionescu – redactor

Berbec – Ai avut de luat o mulţime de decizii în ultima vreme, iar dorinţa ta de a economisi cât mai mult timp se poate îndeplini în această lună. Ai grijă ca prin fuga asta să nu devii spaima chelnerilor!

Taur – Nu ştii nici tu prea bine ce vrei şi ai un chef de învăţaaat! Un toreador a reuşit să te stăpânească luna trecută, iar acum încerci să te destinzi. No problem! Un party te aşteaptă după colţ!

Gemeni – Cu tine nimic nu e bătut în cuie. Eşti asemenea unui fluture: plăcut de văzut, dar greu de prins!

Rac – Îţi faci planuri şi calcule, dar tot degeaba. Eşti emoţionat, confuz şi pierdut, doar pentru că o mai veche iubire apare în peisaj! Hei, o rezolvi tu cumva!

Leu – Linişte şi pace în viaţa ta! Nicio bombă care să explodeze, niciun profesor care să sară în aer… nimic! Iar tu te simţi ca în inima deşertului…

Fecioară – La câte manii, mici sau mari, au pus stăpânire pe tine ai reuşit să dezvolţi simţul amănuntului ceva mai mult. E un lucru bun, dar mai lasă din când în când o firimitură pe masă, aşa mama ta va şti că nu ai sărit peste prânz.

Balanţă – Teze, medii, vacanţă… Trebuie să pui toate lucrurile astea în balanţă şi să-ţi stabileşti un ţel pentru următorul semestru. Nu te ambala! Mai ai puţin de îndurat, după care la ştrand cu tine!

Scorpion – Prietenul ăla nou s-a cam uzat. Vă înţelegi destul de bine, chiar dacă n-ai fi crezut. Ieşirile în oraş au fost trăznite şi asta pentru că a avut cine să te aducă acasă. Merită o acadea!

Săgetător – Ai tăi te bat la cap să mai citeşti o carte? Vorbeşte-le frumos, adu note bune, fă şi tu nişte treabă prin casă, flirturile sunt la ordinea zilei.

Capricorn – Vrei să fii în centrul atenţiei în următoarea perioadă? O să treci şi prin asta apoi nu te vei opri în a striga: „O secundă şi mi-a fost de ajuns!“

Vărsător – Eşti relativ OK, mai ales că tocmai ai scăpat de lucrurile „grele“ ale sezonului. Eşti free pentru următoarele zile, iar pentru asta ar trebui să fii happy-happy-haaapppyyy!!!

Peşti – Cum să nu te simţi bine într-o vreme presărată cu apă?! Distracţie şi zâmbete… ce mai! Eşti tot numai solzi.

Recommended Articles

3 Comments

  1. foarte tare

  2. foarte dragut…cum se face ca asta s-a nimerit?:)))

  3. Toreadorul de luna trecuta a avut ceva de furca cu mine….dar i-am promis ca il scot la o bere. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *