Horrorschiopu’ lu’ Mama Bibanu’

rubrica_horrorschiopu_teen_press_logo

de Gabriel Ban – redactor-şef

Berbec – După-amiază vei primi o vizită neaşteptată de la o rudă din străinătate care îţi va încurca şi schimba destinul cu intestinul.

Taur – Încăpăţînarea te-a făcut să dai iarăşi cu capul de zid. Faptul că nu vrei să înţelegi că se intră pe uşa din dreapta, iar nu prin zid, o să te coste o „frumoasă“ spitalizare.

Gemeni – Luna asta nu este recomandabil să iei decizii importante, ci să fii precaut(ă): camera ta poate să fie curăţată şi luna următoare, iar vizita la dentist se mai poate amîna…

Rac – Eşti foarte preocupat(ă) de problemele de sănătate din ultima vreme ale profei de chimie, în aşa fel încît te-ai hotărît să-i reduci nivelul de stres profesional şi să o scuteşti de prezenţa-ţi şi aşa inutilă.

Leu – Marte se află în casa lui Venus, iar sextilul format de Mercur cu Luna este ascendent-divergent şi concomitent negativ influenţabil. Se recomandă citirea prospectului!

Fecioară – Atracţia ta faţă de obiecte dubioase devine stresantă pentru iubitul tău care crede că încerci să-l înlocuieşti. Încearcă să-l implici şi pe iubitul tău în relaţia ta cu aceste obiecte.

Balanţă – Fiind o zodie care se află într-un echilibru constant, nu mică va fi mirarea prietenilor tăi cînd, influenţată de Pămînt, te vei împiedica de o bordură devenind una cu acesta.

Scorpion – Spiritul tău ludic din aceste zile îţi va fi de folos în momentul în care vei cere la pescăria din hypermarket un kil’ de gheare de peşte, iar vînzătoarea ţi le va procura conştiincios, fără să pună întrebări cretine.

Săgetător – Întoarce-te! E cineva chiar acum în spatele tău care te priveşte pe ascuns… Eh, l-ai ratat, asta e… Acum îţi scrie aceste cuvinte.

Capricorn – Ai nevoie de o schimbare urgentă în viaţa ta! Jocul de-a „Hai s-o umplem cu pietre pe Hanna Montana“ nu prea mai merge în ultima vreme. Mai nou s-a inventat „Hai să-l dăm pe Justin Bieber la şobolani. Da’ pe bucăţi, nu deodată“.

Vărsător – Ai trecut cu brio de Revelion, deşi prietenilor tăi le-a fost jenă să-ţi spună că aia nu era chiuveta din care beai apă, iar fata cu care te-ai sărutat la trecerea dintre ani este acum dusă la veterinar. A făcut purici. Diseară ai un majorat, fii precaut!

Peşti – Avantajul pe care zodia ta ţi-l aduce în această lună e că te poţi duce cu fratele tău geamăn la alimentară şi în cazul în care tipa de la casă vă spune că nu are peşte, v-aţi scos!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *